fredag 7. juli 2017

Morsomme bøker for barn

Billige bøker på nett! Finner du ikke pensumboka? Bli medlem i Bokklubben Barn. Meld deg inn i Bokklubben Barn. Litteraturviteren og bibliotekaren kommer med sine anbefalninger.

Grøssere for barn og ungdom. Det er oktober, det er mørkt og kaldt, det nærmer seg Halloween, det er tid for grøss og gru! Gjør skolestart til en god opplevelse, både for barn og foreldre!


Her er tips til morsomme bøker barna kan lese selv – enten de er helt ferske lesere, eller kan lese litt fra før – og bøker som er fine å lese sammen. Barn sier at de vil ha bøker som får dem til å le, sier Hoel, og forteller: — Fordi Pingle-bokserien er så populær, har det kommet mange andre bokserier som ligner litt. Rare Reidar av Rut Granli Reidar og foreldrene skal feire Halloween. Morsomme bøker , Barn , Ukategorisert.


Reidar vil være en skummel hai, så skremmende at alle vil skrike av skrekk når de ser ham.

Men det er moren som syr kostyme til Reidar og dessverre ligner han mer en død sel når han prøver drakten på. Mange morsomme norske forfattere. Drangsholt viser til Agnes Ravatn, Olaug Nilssen, Heidi Linde og Erlend Loe som andre morsomme forfattere, men påpeker at humoren kanskje ikke er det mest fremtredende i bøkene deres.


Akkurat det gjelder mange norske bøker. Det er mye humor i moderne norsk litteratur, uten at bøkene bare er morsomme. Forfatteren, amerikanske Dav Pilkey, har uttalt at han selv slet med lese- og skrivevansker da han var barn. Han har derfor ønsket å skrive barnebøker i en stil som får barn som vanligvis ikke liker å lese til å lese. Det har han så absolutt klart, da dette er lettleste bøker med masse morsomme illustrasjoner.


Leter du etter morsomme spørsmål til quiz for barn ? Her har vi samlet morsomme quiz-spørsmål med svar. Han gleder seg til å se kone og barn. Men det gamle huset ser fremmed ut, og navnet hans er strøket vekk fra navnefeltet på postkassa.


Et nytt navn er satt inn: Egil Hegel. Doppler tror bunnen er nåd men krenkelsene har så vidt startet. Dette er tredje bok om Andreas Doppler.


Her er barnequizer som passer for barn i forskjellige aldre, fra år og opp til år.

Gode bøker til barna ! Vi publiserer lister med anbefalinger, anmeldelser og artikler om barnelitteratur. Spesielt fokuserer vi på aldersgruppa 9-år. Vi kommer også til å snakke om barnebøker i radioen. Håper dere finner noe godt å lese på i sommer!


Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Ikke alle barn er glade i fortellinger, men vil heller lese vitser og gåter. Det er flott å kunne lese en hel vitse-bok selv!


I Vitseløven er de første sidene med vitser og gåter satt med store bokstaver, teksten er kort og forenklet for lesbarhet. Morrigans forbannelse av Jessica Townsend Morrigan Kråkh har hele livet følt seg uønsket i Sjakkelfoss. Hun er et såkalt forbannet barn og får skylden for de fleste ulykker som rammer byen. Som alle forbannede barn vet hun at hun kommer til å dø på elleve års dagen.


Hinderbaner er morsomme for barn i alle aldre. En god hinderløype lar barna balansere, krype under og over hinder. Et spørsmål som de fleste yngre barn helt sikkert kan svare på. Spørsmålene passer for barn i alle aldre. Og som alltid vil det være flere valgmuligheter slik at det også er en god sjanse for å svare riktig selv ved de litt vanskeligere quiz spørsmål.


De fleste barn har et sunt forhold til bøker og derfor vil det også være spørsmål og svar om bøker og kjente forfattere. En zombie-historie for barn ! Det høres kanskje fint ut, men dere vil fort finne ut at det ikke er så enkelt. Tvillingene Emma og Emil roter seg i hvert fall opp i mange problemer.


Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag. På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Og hvem sier at bare barn må delta?


Velkommen til vitsen. Vitser for barn er jo også ganske ofte vitser for voksne, så ikke ta det tungt om du har passert førti og likevel ler litt! Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor!


Eller at du har beholdt barnet i deg?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg