tirsdag 4. juli 2017

Seajet bunnstoff test

Seajet bunnstoff test

Seajet bunnstoff til bra priser. Stort utvalg og rask levering. Et tinnfritt selvpolerende kobberdioksyd-basert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. No er vel ikkje Biltema sitt bunnstoff det som har kome best ut i test. Ikkje billigast heller.


Seajet bunnstoff test

Hvis du ønsker å beskytte din båt fra de skadelige effektene av begroing og øke effektiviteten, er bruk av vanlig bunnstoff svært viktig. Valg av bunnstoff dreier seg imidlertid om mer enn kun å velge hvilken type bunnstoff som passer båten din, det handler også om å velge farge. Mens en sort båt kan ha lite groe, kan en lys båt malt med samme bunnstoff ha mye groe. Generelt gror det mindre på båter smurt med sort bunnstoff , enn båter som er smurt med hvitt.


Slitesterkt, fargebestandig og med ekstremt gode groehindrende egenskaper. OBS: Kan ikke brukes på aluminiumsbåter! Mykt bunnstoff er billigst, og brukes mest på saktegående båter. For mykt bunnstoff skal du legge et strøk med primer før du legger nytt bunnstoff for å få skikkelig feste.


Hardt bunnstoff kan slipes etter påføring og passer raske motorbåter og regattaseilbåter best. Med hardt bunnstoff må du slipe lett på det gamle for å få feste. Pris på seajet 0hos lokal forhandler i Østfold er visstnok 2kr boksen! Noen som vet sikkert? Mekk fører et stort utvalg bunnstoff.


Velg riktig bunnstoff for din båt. Det er viktig å velge et bunnstoff som passer til det øvrige malingsystemet på båten. Det er tre måter å gjøre dette på: Dersom du vet hvilket bunnstoff som er påført fra før, er det bare å følge overmalingstabellen du finner i Jotuns brosjyre BÅTEN eller appen Jotun Yachting.


De aktive virkestoffene i bunnstoff er tunge og synker ned til bunnen av boksen. Rør opp bunnstoffet godt eller be butikken riste boksen for deg, så er du sikker på at du får en jevn beskyttelse over hele skroget. Når du kjøper to eller fler bokser med bunnstoff , sjekk produksjonsnummeret på forsiden av boksen. Kjøp nå Legg til sammenligning. Det at SEAJET har gått seirende ut av verdens tester, viser hvor virkningsfull vår teknologi er.


Vårt bunnstoff er saktere polerende enn mange andre teknologier. Dette betyr at den er egnet både for seilbåter og motorbåter. Konklusjonen var at de gamle tinnmalingene ikke savnes lenger.


Produktene av den nye teknologien holder mål - også andre sommeren. Det enkle er ofte det beste. Selvpolerende bunnstoff.


Kan overmales med selvpolerende bunnstoff , andre typer kan få dårlig feste. Også båteiere er blitt vant til å forvente det beste fra Jotun. Selskapets sortiment dekker alt fra bunnstoff og lakker til pleieprodukter for gelcoat, teak, rustfritt stål og tekstil – det meste utviklet, testet og laget i Sandefjord. Jotuns NonStop Supreme føyer seg inn under kategorien selvpolerende bunnstoff.


Seajet bunnstoff test

Har du båten i ferskvann, vil du normalt ikke trenge bunnstoff. Er du usikker, bør du be fagfolk om hjelp. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Bunnstoff kan du få på flak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg