fredag 28. juli 2017

Innramming av bilder trondheim

Modern Art Gallery har eget rammeverkste hvor vi har drevet med innramming i over år. Hos oss får du velge blant et bredt utvalg rammeprofiler i forskjellige farger, materialer og utformelser. Vi har rammemakere med lang erfaring innen faget, en moderne maskinpark og all innramming vi utfører blir gjort på en profesjonell måte. I vår produksjonsavdeling produserer vi egne bilder med rammer i tillegg til dette tilbyr vi høykvalitetsproduksjon av DINE bilder.


Du kan levere ferdig bearbeidede filer eller vi kan hjelpe deg med digital bearbeiding.

Vi produserer på matt eller blankt fotopapir, lerret med mere. Jeg glemte jo at bildet måtte festes med teip til passepatoutet ellers ville det skli ned. Etter en tid så gav bakplaten på rammen etter pågrunn av den ekstra vekten til passepatoutet (som ikke veier mye) og bildet holdt på å falle ned.


Nei takk til IKEA-ramme. Det gir bildet et estetisk løft 2. Det beskytter bildet og forlenger levetiden. Skal du skrive ut et bilde selv for innramming , er det viktig at du lar bildet tørke i minst timer.

Selv om det kjennes tørt ut med en gang det kommer ut av skriveren, frigjøres det gasser fra blekket under tørkeprosessen. Et annerledes rammeverksted med en egen personlighet. Meget stort utvalg av nye rammer, men her kan også dine gamle rammer brukes.


Flytende innramming , benyttes når kunstneren har jobbet helt ut i kanten av arket, eller en ønsker at hele arket er synlig. Da henger bildet inni rammen og det er en avstandslist mellom bildet og glasset. Rammeverksted Trondheim. Slik følger vi trender etterhvert som nye kommer, samtidig som vi holder på klassikere.


Våre dyktige ansatte vil hjelpe deg til å velge rammerprofiler som passer nettopp ditt bilde og din stil. Med over års erfaring kan vi vise til oppdrag utført for private kunder, kunstarkivet i Bærum kommune, Munchmuseet og Skeidar med flere. Vi anbefaler alle å komme innom oss i Olav Kyrresgate og slå av en rammeprat. Noe av det vi gjør på innramming. Du kan velge mellom sølv, sort eller hvit ramme.


Vi gir deg et prisoverslag på hva innramming vil koste. Når det kommer til frakt blir bilder som er ca. Du vil få en tilleggsfaktura på innrammingen som vil bli sendt sammen med bildet eller på mail.

Våre materialer er av beste kvalitet. De fleste er produsert på en miljøvennlig måte og har PEFC-sertifisering. Vi fører et rikholdig sortiment innenfor flere ulike stiler, slik at vi kan presentere dine bilder på best mulig måte innenfor ulike prisklasser. Kongsberg Glasservice har et stort utvalg av passepartout.


Tips og råd for valg av ramme. Det viktigste er at rammen står til bildet. En god innramming fremhever bildet og gir det en vakker avslutning. Ta gjerne utgangspunkt i fargevaløren i trykket. Sølv- og metallister går eksempelvis godt til kalde farger mens gyldenen lister i gull og bronse går godt til varme farger.


Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene. Dette har gitt meg kunnskap og erfaringer med materialer og farger, som er gode løsninger for valg av både rammer og passepartout. Kundekretsen er alt fra små og store bedrifter, til gallerier, kunstnere og privatpersoner.


Innenfor Molde kommune er jeg behjelpelig med å hente bilder som skal til innramming , og returnere ferdig produkt. Speilene lages til størrelsen du ønsker og rammen kan du velge blant hundrevis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg