tirsdag 11. juli 2017

Princess påske

Princess påske

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Påsken er en kjær høytid for de fleste nordmenn. Noen foretrekker å tilbringe påskeferie på hytta på fjellet og noen vil feire påske hjemme.


Princess påske

Fellesnevneren er kos og hygge sammen med familie og venner. Hos oss finner du det du trenger for å pynte til en gul påske. Påskepynt, påskekyllinger og påskeegg i keramikk. Hvis du ønsker deg litt forandring, men ikke er helt klar for et oppussingsprosjekt, er også nye gardiner fra Princess en anledning til å skape litt forandring ved bare noen få klikk. Skulle du onbestemme deg angående en farge eller vare, kan du bytte i alle våre butikker over hele landet.


Stort utvalg sengetøy med unik design. Krepp, bomull, sateng, flanell. Flere mønstre og farger. Princess er medlem i Initiativ for Etisk Handel og med Miljøfyrtårn-merking viser at produktene som leveres er laget både med tanke på etiske hensyn og miljøhensyn, slik som for eksempel håndklær i økologisk bomull.


Håndklær er også en fin gave, og hos oss kan vi pakke gavene og legge ved en hilsen for deg hvis du handler i nettbutikken. Trysilsenteret er Trysils største kjøpesenter, med spennende butikker. Vinmonopol, Apotek Floriss, CoopMega, B. Young, Sport Coop Elektro, Princess , Fransa, Coop. Princess i Oslo: butikker og åpningstider Her kan du finne alle Princess butikker i Oslo.


For å få tilgang til butikkdetaljene (adresse, åpningstider, nettside og aktuelle tilbud), klikk på adressen eller butikkens navn. Hos Kid har vi Norges største utvalg av ferdigsydde gardiner. Kjøp gardiner i høy kvalitet og fint design til gode priser.


Bestill fra vår nettbutikk! Det serveres boller og kaffe. Med kan du se populære videoer, kose deg med favorittmusikken din og laste opp ditt eget innhold – og du kan dele det med familie, venner og hele verden. Prinsessekake er en NYYYDELIG kake laget med gjærdeig som fylles med kanel, smør, vaniljekrem og rosiner. Kaken glaseres med melisglasur.


En klassiker som står. Prinsesstårta er en svensk klassiker, og ikke uten grunn. Se vårt store utvalg av påskepynt, alt fra påskeegg, påskekyllinger og påskeharer.


KUN for medlemmer av vår Kundeklubb! Skap en lun og koselig stemning og kjøp påskepynt i nettbutikken. Navnet pinse kommer av det greske ordet pentekoste, som betyr femtiende.


Pinsen faller på den 50. Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna.


Princess påske

Kombiner tekstil, puter. Vi spanderer flyreisen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg