mandag 3. juli 2017

Eventyrlig oppussing sesong 2

Eventyrlig oppussing sesong 2

Eventyrlig oppussing: Sesong Episode 1. Et gammelt forsvarsbygg i indre Telemark ble forvandlet til en morderne og stilren familiehytte. Hard og kjølig betong ble myknet opp med elementer fra den nordiske stilen. Etter: Stuen er nesten ikke til å kjenne. Et ubeboelig mekanisk verksted blir forvandlet til en moderne og industriell fritidsbolig helt utenom det vanlige!


Håkonsbu ligger spektakulært til på 9moh ved foten av Hardangervidda i Telemark. Det blir strabasiøse turer med fraktutfordringer og soving i telt og du vil se hvordan de forvandler et middelmådig feriested til en perle midt i vill og vakker natur. Her kan du streame TV-programmer og gamle avsnitt fra dine favoritter på PC, mobiltelefon.


Opplev hyttene som er pusset opp i en 3graders eventyrlig visning. Produsert av stormmarketing. Her er hva vi søker etter: Fritidsboliger og andre spesielle bygg (gammel kraftstasjon, brygge, lager, forsvarsbygg, fyr etc) Bygget må ha en unik og litt spesiell beliggenhet, og kan ligge hvor som helst i landet. FINN show sesong episode 7. Halvor Bakke reiser rundt med sine fagfolk til ekstreme hjørner av Norge for å pusse opp pusterommene deres.


Halvor og gutta tok på seg et spesielt prosjekt i indre Telemark. Naturens farger på dør, vindu og vegger gjør begge hyttene til et hyggelig tilholdssted ved Nøklevann. Serienytts premierekalender gir deg svaret på når serier, filmer og programmer har premiere på TV og strømming. Vi er med i flere episoder og her kan du se før- og etterbilder. I eiendomsbransjen sier man ”location, location, location”.


Jeg har i tillegg hatt min egen private eventyrlige oppussing , Boblebu, og utviklet et nytt hytteprosjekt i Uvdal hvor jeg har dratt nytte av alle erfaringene gjennom fem sesonger. Det skal være godt å komme hjem, også på hytta. Her får du praktiske tips og inspirasjon til hvordan du kan skape din drømmehytte. Men vi klarte ikke å la være å skape noe unikt, som kan sette fotavtrykk i Oppdal og stå her for alltid. Så kan folk tenke – det satte Eventrylig oppussing opp!


Sist TV3-teamet var i Oppdal og pusset opp hytta på Våttåhaugen, var det snøbyger og kjølig høstvær. Bakke og teamet har storkost seg denne uka. Her var veggene var ikledd et gammelt 90-talls panel, så for å få en mer tidsriktig stil valgte de å tapetsere stuen. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet.


Den gamle bygningen på Oppdal blir modernisert uten at den gode sjelen og atmosfæren går tapt. Vi inspireres av interiøret og høstens vakreste farger, og lager en bukett som virkelig gir assosiasjoner til den norske skogen. Du får innblikk i hvordan han og hans team forvandler middelmådige feriesteder til perler. Her er fokus på hvordan du med praktiske løsninger kan oppnå din hytteluksus eller ditt hytteparadis.


Du får se hvordan han har pusset opp og innredet dette praktfulle og inspirerende stedet. Veldig mange drømmer om et sted hvor de kan leve tett på naturen, og hyttedrømmen er herværende for de fleste av oss. StoltSponsor I sesong som gikk på TVi fjor ble enkelte Sunwind-produkter benyttet i oppussingsprosjektene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg