onsdag 24. april 2019

Påskepynt ideer

Påskepynt ideer

Stort utvalg av påskepynt hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen skole, kontor, hobby og rengjøring. Faktura dager uten ekstra kostnad. Maletilbehør til kjempebra pris.


Kjøp materialene her! Påsken er en fin anledning til å være kreativ og pynte opp. Her finner du idéer til hjemmelaget påskepynt og påskedekorasjoner som du kan lage selv, f. Diverse påskepynt av kartong.


Mange ulike varianter av påskekyllinger som barna har laget, og én påskekatt! Maling på papptallerker fikk vi inn flere eksempler på, og dette er kanskje ekstra kjekt med de aller minste barna. Ellers ser vi det er brukt kartong, fjær, glitter, piperensere og rulleøyne. Kreative ideer til årets påskepynt Ideer til hjemmelagde påskedekorasjoner Bli inspirert blant disse morsomme måtene å bruke egg til å lage påskedekorasjoner på - som å så grønt hår eller å lage en hjemmelaget påskehare.


Påskepynt ideer

Hos oss finner du nemlig mange forskjellige kreative ideer til påske som du kan prøve sammen med barna. I butikkene bugner det av påskepynt , og det finnes både lys, servietter, figurer og ikke minst blomster som kan gjøre påskebordet til en fryd for øyet. Om du vil, kan du farge frokosteggene ved å ha grønn eller rød konditorfarge i vannet når du koker eggene. Det vil trolig få påskegjestene til å trekke på smilebåndet. Forslag til påskepynt som barna kan lage og andre formingsaktiviteter i forbindelse med vinteren.


Man trenger ikke alltid kjøpe nytt, bruk det man har, byttelån med en venn og miks nye. Påskeverksted med barna - DIY ideer. I ferien er det ekstra fint å ha god tid sammen. Samle familien rundt et bord og kos dere med å lage påskepynt.


Her viser vi deg fire dekorative varianter som er enkle å lage. Nedenfor kan du finne ideer til påskepynt som garantert vil gi deg vårstemning! Blomstrende gummistøvler. Bruk barnas gamle gummistøvler til å pynte opp ute! Du kan feste disse enkelt med hammer og spiker til en vegg eller et gjerde ute, og vi anbefaler å lage et hull i sålen slik at vann kan renne ut om det skulle ble for mye.


Norgesglass gjort om til søt påskepynt. NÅLEFILTING – perfelt til å lage påskepynt av. Hvordan du kan lage disse søte nålefilting figurene kan du blant annet se mer her. Flere dekorasjoner til påske.


Påskepynt ideer

Med disse enkle delene i tre kan barna selv designe og lage egen påskepynt på en enkel måte! Her er noen flere ideer til bruk av egg i. I går var jeg en runde på jakt etter kreative forslag til påskepynt. For med én gang de første gule tegnene kommer, begynner tankene å spinne rundt påske!


Og selv om jeg allerede har plenty av påskepynt fra tidligere år, er det jo alltids moro med noe nytt! Så fantastisk mye fin påskepynt - virkelig inspirerende! Og takk for at du sprer vårt glade vindusvask-budskap :) Mange sliter med vindusvasken og gruer seg og utsetter lenge, før de kommer igang - men det er det jo ingen grunn til, eller hva?


Håper det er okay at vi deler blogginnlegget ditt med våre lesere, Emmeline!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg