mandag 8. april 2019

Jotun hvitlyng

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


En lys, dempet grønntone. Hvitlyng vil fremstå som noe mer grålig i tonen enn f. Blekvier, men den har likevel sin klare, gylne undertone. Slike lyse fargetoner vil skifte i ulikt lys, fra det mer grålige til det syrligere lyse grønne.


En dempet og dus, gyllen grønntone. Den oppleves behagelig og naturlig i interiøret. I møte med andre mørkere, dempede grønntoner, skaper den en fin grønn atmosfære. Den fungerer også utmerket til hvitt.


Jotun hvitlyng

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Spm 1: Passer green leaf eller green harmony også til hvitlyng , eller er det andre farger som også passer?


Kjøkken er hvitt (uten gult i) med eik benkeplate. Spm 2: stua er malt med en vegg i jotun minerals valmuefrø og resterende vegger i lys antikkgrå. LADY er Norges ledende interiørmaling og setter standard når det gjelder innovasjon på produkt og farge.


LADY gir deg den perfekte finish og er alltid først ute. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Puss lett over med fint sandpapir.


Deretter males to strøk LADY Supreme Finish i ønsket farge og glansgrad. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov. Furu: Lister, vinduer og skyvedør (ubehandlet furu) grunnet to strøk med Kvist- og sperregrunning. Mange av Jotuns forhandlere kan nå tilby alle fargene i dette fargekartet som større fargeprøver.


Et stort utvalg av fargene finnes også i Aformat! Fargene i dette kartet er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. Den har blitt utrolig populær, og slett ikke uten grunn. Dette er en dempet og behagelig grønnaktig tone.


Jotun hvitlyng

Jotun lanserer Fargesenter i butikk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg