onsdag 17. april 2019

Innrede liten tv stue

La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.

Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Spar penger på liten plass. Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass.


Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig.

Tv -kroken kan gjerne plasseres i den mørkeste delen av stuen. Med kunstig lys bak tv-en unngår du for stor kontrast mellom lys og mørke, og tv -tittingen blir mer behagelig. Det kan også være lurt å innrede med færrest mulig gjenstander, men samtidig beholde maksimalt med møbleringsmuligheter. Det kan være en utfordring å innrede slik at du får plass til.


Det å innrede en stor stue er ikke så lett. Liten stue også i grunn. Har du liten stue , fjerne det du ikke trenger, og tenk gjerne i høyden. Hyller og kombinasjonsmøbler.


Smarte møbler til stuen. Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Treverk er et varmt og mykt materiale som aldri går av mote. Det blir lettere å lage soner i stua.


Plasser sofaen for seg selv med et lite bor noen puffer og et gulvteppe, så skaper du en egen sone i stua. Gulvteppet hjelper til med å definere sonen i rommet. Denne sofaen er til og med en sovesofa – designeren Giuseppe Viganò har klart å kombinere en fin sofa med sovekomfort. Vi har gitt tv - stuen et løft.


Tenk på hvordan sofaer og stolrygger står vendt.

Fra hverandre, mot en nydelig utsikt eller mot tv’en. Legg gjerne til rette for flerbruk, altså tv -titting, boklesing og ikke minst de gode samtaler. Sistnevnte blir det flest av om man plasserer sittemøblene vendt mot hverandre.


U-form er altså bedre enn L-form. Når man skal innrede en stue er det viktig å finne en personlig flyt i fargevalget på vegger og gulv, og mellom tekstiler og møbler. Ta gjerne utgangspunkt i et maleri du liker å ha på veggen eller en personlige gjenstand som betyr mye for deg, og som du ønsker skal ha en sentral plass i stua.


Hvor høyt du bør plassere TV-en , avhenger av hvor høy sofaen eller stolene dine er. Som hovedregel bør midten av TV-en plasseres i øyehøyde, eventuelt litt over. Hvilken vegg du plasserer TV-en på, er heller ikke likegyldig. Lur øynene dine til å tro at rommet ditt er større enn det egentlig er.


I denne bloggposten gir vi deg enkle råd til hvordan du kan innrede en liten leilighet. Råd 1: Plasser et speil overfor vinduet ditt. Speil blir ofte brukt i små rom for å skape inntrykk av et større rom.


Det beste trikset er å plassere et speil overfor vinduet ditt. Prøv en mini-sofa med plass til to (kanskje også med en sjeselong, som Astha) eller gå for en modulsofa som enkelt kan utvides og minskes avhengig av sivilstatus. Se på denne Ellis-modellen.


Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger. TV -benkene som tar stuen til nye høyder Synes du det er vanskelig å innrede med TV i stuen ? Små overmøblerte stuer er kaotisk fysisk og visuelt. Hvis du har en liten stue , vil møbler som ikke er alt for store være et godt valg. Det vil gi et mer harmonisk inntrykk. Har du en stor stue er det viktig å velge møbler som fyller litt.


Mal eller tapetsér en vegg. Et enkelt tips som kan gjøre en stor forskjell, er å male eller tapetsere en vegg, enten bak sofaen eller bak TV-en. Typiske gjennomgangsrom er hall, entre, gangsoner, trapperom. Typiske oppholdsrom er stue og kjøkken, soverom er et sekundært oppholdsrom.


Ta soverommet i bruk som oppholdsrom. Sett gjerne inn et møbel, tv og kanskje en minibar. Bruk farger og mønstre i gjennomgangsrom.


Interiørarkitekt MNIL Linda Lien Sonedeling: I en stor stue er det gunstig å definerer flere soner, for eksempel en sone for TV , peiskos, lesing og spising. Definer gjerne med tepper i tillegg til møbelgrupper. Smått: I små stuer bør du møblere åpent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg