tirsdag 23. april 2019

Grått gulv og grå vegger

Gulv i alle fasonger og størrelser. Veldig gode priser på Gulv og vegg hos Bygghjemme. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn laveste nettpris her.


Kirsten synes grått passer fint til stål, betong og sink – materialer som finnes i mange hjem allerede.

Hun tipser også om at gulvet kan være en spennende flate å teste på dersom man vil prøve grått. Den grå veggen er malt i fargen RTorden fra Dyrup. Veggen over sengen er malt i fargen solsort fra Dyrup. Disse gulvene er mindre gylne, og mer diskret i så måte. Gylne grønntoner er spesielt vakkert til gylne tregulv.


Tale Henningsen mener at man heller ikke kan glemme effekten av listene når man vurderer gulv og vegger opp mot hverandre. Hvite lister vil ramme inn veggfargen, og lister og vegg vil fjerne seg mer fra selve gulvet , og stå mer sammen. Kanskje ikke så rart at grått har tatt over for hvitt som en dus og myk kompromiss-farge.

En grå vegg gjør det lunere enn hvitt, men oppfattes ikke like hardt som svart. Og jommen stråler den med trendfargene rosa, grønt, gult og blått, og er flott sammen med gylne metaller og varmt treverk også! Gulv , lys grå vegger og gjenbruk av møbler i lys grått og sort ble førende for.


Saga 1i Gulen nylig overtatt av sine eiere. Lys grått gulv og lys grå vegger. Eller grå vegger og svart gulv. Hvis du ikke vil se interiøret i hjemmet ditt grått og kjedelig, må du vite hvilke. Hun understreker at med farge på sofaen, farge på gulvet , på gulvteppet og det som henger på veggene, så vil det gå greit - men at de fleste kjører grått all over - og at det ba blir et veldig depressivt hjem.


Det er veldig viktig dersom man har grå vegger , bør ikke noe annet være grått i rommet, oppfordrer hun. Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da enten en helt annen farge eller en grå minst fire nyanser mørkere. Hvis ikke vil det se tilfeldig ut, som om lyset bare er litt annerledes på akkurat den veggen.


Visdal mener at grått vil ta plassen til kaffe latte. Tak og vegger har ferdigmalt panel og smartpanel i fargen bomull. Jeg ønsker også å ta hensyn til møblene vi har fra før som er lyse, salongbor spisestue og skjenk er i lys bjørk.


Kjøkkengulvet er laminat med grått skifermønster, så min første tanke var å legge lys grå eik som jeg tror ville passet til kjøkkengulvet og fargene. Innslag av grå hus skaper luft og fin variasjon til varme jordfarger på Røros. Mens ett og annet grått hus blant hus med andre kulører er fint, og skaper luft og variasjon i helheten, sier Mette L´orange arkitekt, billedkunstner og erfaren fargesetter.

Skal til å pusse opp kjøkkenet. Innredningen blir grå og gulv og benkeplate er også i en gråtone. Har vurdert å bare ha vit og heller sprite opp litt med fargerike detaljer, men det kan fort bli litt kjedelig.


Er litt redd for at kjøkkenet skal bli for ensfargen. Hvilken farge ville dere valgt til vegger og mellom benken og overskapene? Enkelt vedlikehold og antistatisk. Baderom i toner av hvitt, grått og svart blir sjelden feil. Med de riktige nyansene og materialene kan ditt nye grå bad bli så lekkert som bare det.


Mange flotte farger som kan kombineres. Her har vi samlet noen herlige bad i grått med innslag av stein og glass. I hvilket av disse seks badene vil du helst gjøre deg klar for dagen? Da har gulvet en farge, veggene en farge, de andre kan gjerne være. Prøv deg gjerne på flere vegger , for gråfargen endrer seg med lyset og vil.


VIKTIG HVILKEN FARGE DU VELGER: Hvitt og grått anbefales ikke som. Vi kjøper grått gulv og grå vegger og grå sofa nå, og plutselig føler. Har du tregulv og ønsker grå vegger , bør veggfargen ha omtrentlig samme kulørtone som gulvet , men være en nyanse mer grå , det vil si ha større andel av sorthet og hvithet og mindre kulørt.


Resultatet vil gi en nøytralt, helhetlig fargesetting, forklarer Kine Angelo. Hun står bak nettsiden The Daily D og sier trenden med grått ikke er mye bedre: — Grått er også vanskelig, for den kan virke tyngende og deprimerende. Dette er denmest ufornuftigefargen man kan male hjemmet sitt i. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit.


På veggene på TV stua har jeg en vegg med fargen frem og en brun tapet og. Gulvet er skipsparkett, kjøkkenet (skap) er mørk grå ) og nyinnkjøpt sofa er lys grå. Er veldig fan av Alloc Commercial Stone Concrete og vurderer sterkt å legge dette i alle de tre ovennevnte rommene. Lurer på om noen har forslag til farge på vegg , tak og lister som kan gå godt til fargen på Alloc Concrete.


I motsetning vil lister som er i samme farge eller materiale som gulvet , for eksempel lister og gulv i eik, dra med seg gulvfargen opp på veggen. Dette vil jo selvsagt da i større grad dominere, forklarer Henningsen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg