onsdag 10. april 2019

Flaskeåpner vegg

Lekker flaskeåpner i retrostil. Vi har noe for alle og enhver. Vær først med det seneste! Endelig kan du kombinere smykkene dine med noe praktisk. Morsomt og praktisk flaskeåpner som enkelt skrus fast i veggen.


Solid rustfritt stål som er elegant på veggen. Veldig populært produkt i USA, og en morsom ting å ha i huset. Passer alle vanlige glassflaske-korker på øl- og brusflasker. En monteringsbar veggåpner for flasken.


Veggbar flaskeåpner for monering. Monteringsbar flaskeåpner for veggen. Interiør nettbutikk, uterom, kjøkkenting. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Flaskeåpner vegg

Støpt flaskeåpner i jern som festes på valgfri vegg med to skruer (gjerne nær et kjøleskap med masse øl i). Finnes i to ulike varianter. Veldig praktisk veggmontert Vegg flaskeåpner som kan henges på kjøkkenet, baren, terrasse, garrasje eller feks.


Flaskeåpner for vegg - Ølbrygging. For alle som jevnlig åpner flasker – enten hjemme eller i klubben – er dette et meget hendig redskap: En flaskeåpner som man fester på veggen , og gjør det mulig å åpne flaskene med kun én hånd! Bare putt brusflasken eller ølflasken mot toppen av åpneren, og vipp den til siden.


En pen flaskeåpner du kan feste på veggen. Ikke på lager (dager) Beskrivelse Teknisk info Support Kundeanmeldelser. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Bartilbehør på nett.


KitchenTime har et bredt utbud av åpnere, flaskeåpnere og vinåpnere av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt. Stilig flaskeåpner som kan henges på veggen eller stå på kjøkkenbenken.


Flott utformet med en beholder i metall som korkene kan samles i. Førpris - 44- Where is the bottle opener when you need it? Det er ferdigborrede hull på hver side, dermed kan du skru den fast på veggen nær kjøleskapet ditt som inneholder kalde øl og andre deilige drikker. Den er også en perfekt detalj å feste på altanen eller i hagen et sted.


Skruer er ikke inkludert. Xantia er en del av MerxTeam, en av Sveriges ledende leverandører innen restaurant- og kjøkkenprodukter. Topplisten Party Party.


Flaskeåpner vegg

Vi sørger for at du får åpnet flaskene med en av våre åpnere. Vin, øl og brus har vi åpnere med reklamelogo og trykk. Med denne ekstra lange grillspaden kan du enkelt snu større og flere matvarer på grillen på en gang.


Spaden er også utstyrt med en praktisk flaskeåpner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg