onsdag 24. april 2019

Konsollbord marmor

Konsollbord marmor

Alltid lave priser og et stort utvalg! Konsollbord til lave priser. Det er en velkjent sannhet at lyse farger kan få et rom til å kjennes mer åpent og luftig. Derfor kan det både være fint og smart å innrede med et avlastningsbord i en hvit farger. Vil du samtidig skape en eksklusiv atmosfære med luksuriøst uttrykk er et avlastningsbord i hvit marmor er perfekt valg.


Bergen er en serie moderne og minimalistiske bord produsert med eksklusive materialer. Kombinasjonen mellom lys eik og hvit marmor er enestående og her har du en fin plass til å sette dine fineste pyntegjenstander. OBS kan forekomme forsinkelser!


Les tester og omtaler før du kjøper. La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord under. Velg mellom materialer som tre, metall og eik. I vårt sortiment finner du også avlastningsbord ogkonsollbord med bordplate i glass, betong eller marmor. Sett stilen med farger.


Konsollbord marmor

Med gjennomtenkte funksjoner og materialer tilbyr vi deg også avlastningsbor entrebord og konsollbord i forskjellige farger. Vi har konsollbord i mange forskjellige materialer, størrelser, farger og finisher. Et konsollbord er både et praktisk og dekorativt møbel.


Uansett om du vil ha et bord med sort, hvitt eller grønn marmor , så kan vi hjelpe deg, med å finne det rette bordet, til nettopp din stue! Et marmorbord passer også perfekt i entreen, baderommet eller kjøkkenet og som avlastningsbord til lamper og dekorasjon. Et bord i marmor vil garantere gjøre hvilket som helst rom mer luksuriøst! De tar ikke opp mye plass, men de kan puste nytt liv inn i et rom.


Konsollbord marmor

Marmorbord er trenden som er her for å bli. Chilli kan bare ikke få nok av marmor - denne vakre natursteinen som blir et elegant innslag i din innredning! Hos Chilli finner du et stort utvalg av marmorbord i alle farger, former og størrelser. En serie som består av bord i forskjellige størrelser, samt nå konsollbord.


Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Serien består i hovedsak av en konstruksjon som baserer seg på stålramme og en plate i glass eller marmor. Understellet kan leveres i sortlakkert stål eller messing. Platen leveres i marmor eller glass.


Konsollbord marmor

Bestillingstid ca uker. Interiørbutikk med et stort antall kvalitetsprodukter. Kjøp dine møbler på unoliving. Concret Interiør har alt fra interiørartikler og møbler, til tekstiler og lamper.


Shop Bord hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Bord i mange ulike modeller. Handle enkelt online hos ellos.


Med et slikt bord velger du helt selv hva du vil bruke det til og på den måten kan det møte alle dine behov. Hvis du har esktra plass i entreen og kunne tenke deg et konsollbord er utvalger vårt det opplakte stedet å starte. Derfor er et konsollbord det perfekte oppbevaringsmøblet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg