onsdag 24. april 2019

House doctor walls speil 80

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Design til rett pris! Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter.

Se vårt enorme utvalg nå! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Et rundt og vakkert speil med en bakplate i MDF. Plasser speilet på veggen i stuen, gangen eller toalettet, det finnes ikke begrensinger.


Det runde speilet er utrolig populært, og er å se hjemme hos mange. Et moderne og anvendelig rundt speil med bakplate i MDF. Heng opp speilet i gangen, soverommet eller i stuen.


Diameteren på speilet er cm.

Uansett pasientens tilstand har vi det som skal til for at skape en unik og personlig stil i innretningen av hjemmet. Våres stil er provoserende, personlig og ikke alt for. HOUSE DOCTOR MIRROR, WALLS DIA. Enkelt speil som passer i gangen, på badet, hele huset:) Veggspeil er vakre, og har fanstastisk effekt på romfølelsen. Det er ikke rart vi innreder med store, runde speil ! Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig.


Industri og vintage er den røde tråden som går gjennom deres produkter. Produktene er designet og utviklet i Danmark og produksjon er gjort med respekt for miljøet. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil.


Rask og enkel handel hos Ellos! Veggspeil er vakre, og har fanstastisk effekt på romfølelsen. Speil kan forvandle uttrykket helt i et rom. House Doctor tilbyr møbler for den designbevisste og kresne. Det gjør også at et rom synes større.


Special Price Kr 12. Pris NOK 89inkl. Med sitt minimalistiske og tidløse design passer det inn i alle veggene i hjemmet og skaper en fantastisk stemning i rommet.

Speilglasset kommer i flere forskjellige farger for å skape et personlig preg i hjemmet. Platen bak er i svart MDF. Hyllene er fulle av bl. Behandlingen er godt dokumentert og svært vanedannende!


Du er herved blitt advart. Vi anser det er på tide å blande elementene snarere enn å matche dem. De kombinerer skandinavisk design med koselig bohem.


Noen av speilene ligger og venter på deg på lageret mens de målbestilte speilene lages så fort vi hat fått din bestilling. De mest eksklusive designene som ikke allerede finnes inne bestiller vi fra Italia. Vi tilbyr speil med herlige mønstre i de flotteste fargene på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg