onsdag 10. april 2019

Lag selv interiør

Lag selv interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Interiør : Lag selv : Trendy daybed. En daybed har mange funksjoner, og er både praktisk og superfin!


Kjære lesere, dere har så mange gode ideer! Vi gledet oss til å se hva slags bidrag dere hadde i BoligPluss-utfordringen, og dere skuffet ikke! Vi fikk inn masse flotte, morsomme, smarte og stilige DIY-ideer, og flere av dem har vi allerede nortert oss at vi vil teste ut selv.


Vil du lage din egen lampe? Her kan du finne inspirasjon og tips om hvordan du kan lage en lampe selv. Se våre produktguider og velg det du trenger av lampedeler og stoffledning, vakre pærer og tilbehør, sett alt sammen og lag din egen helt unike lampe selv. De fleste av oss har ting i skuffer og skap som brukes sjelden eller aldri, uten at det nødvendigvis er skrot. Lag rustikke vaser med grener av kjedelige glassvaser.


Her er ideer til hva du kan bruke. Lag selv rustikke vaser ved å dekke høye og smale glassvaser med bast og grener. De røffe vasene er lekker dekor på påskebordet så vel som på andre festbord. De kan selvfølgelig også fylles med andre typer avskårne blomster.


Its goal is to provide its customers with functional, practical, and beautiful window coverings. Bratås synes interiør er gøy. For å skape variasjon slik at hun ikke blir lei av tingene, ommøblerer hun og forandrer. Hun er opptatt av at hjemmet hennes skal være personlig og unikt, og er det møbler og interiør hun har lyst på, kan hun gjerne finne på å lage det selv. Rundstokken kappes i to lange deler, som blir sidene av stigen og kortere deler som skal være trinnene.


Lag selv interiør

Hvor mange trinn du vil ha, og hvor brede de skal være kan du velge selv. Etter kutting sliper du lett på endene. Så begynner vi å klargjøre for montering. Lag et merke med en penn e. Fest med kjedemaske i første maske. Så fikk de seg et lag med sølvspray et par dager etter, dette ble gjort utendørs.


Så ble de lagt til tørk på en plastpose på vaskerommet. Siden har de lagt på vent oppe på hobbyrommet. Skulle begynne på den her om dagen, men da hadde jeg selvsagt klart å kjøpe for tykke limstaver til. Blomsterdekoratør Denise hos Blåveispiken Blomster er kjent for sine fine dekorasjoner av naturmaterialer både i butikken hvor dekorasjonene er til salgs og hjemme. Men hvis du er typen som liker litt mer orden, er rutenett- og rammeverktøyet i Canva perfekt for deg.


Lag selv interiør

Designrutenett gir deg sjansen til å visualisere og prøve ting, fra enkle design med tre rammer, til mer komplekse sammensetninger som montasjer. Canvas rutenett er fleksible nok til at du kan legge designelementer i lag oppå hverandre. Snekret sofa selv i fjor, og ble veldig fornøyd med resultatet.


Den minste modulen er løs, og kan snus på for å lage en flytebrygge eller overnattingsseng med god. Først har jeg laget møbelet, og pusseprosessen og malingsprosessen blir del 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg