torsdag 4. april 2019

Selvvannende potter

Selvvannende potter

Potter Med potter og krukker kan du gjøre forandringer og finne nye måter å pynte opp med planter på, både inne og ute. Blomsterpotter kan henge fra taket som ampler eller dele opp rommet i seksjoner sammen med store grønne planter, samtidig som de blir vakre detaljer i innredningen din. Selvvannende krukker Vi bruker cookies for å bedre brukervennligheten på willabgarden. Dette godkjenner du ved å benytte deg av willabgarden.


Selvvannende potter

En sinnrik konstruksjon gir jevn vanntilførsel i lang ti og det eneste du må gjøre, er å fylle på vannbeholderen nå og da. Grow-in tar vare på plantene dine Mester Grønn har utviklet selvvanningspotten grow-in. Potten er laget av et unikt materiale som regulerer vanntilførselen til. Det hjelper ikke stort med grønne fingre hvis du er så mye borte at du ikke får vannet plantene dine. Med selvvanningspotter derimot har plantene dine alltid nok vann.


Nylonveker i bunnen av den øverste potten og en vannbeholder i den nederste potten gjør at planten selv kan suge til seg riktig mengde vann. Vi har stort utvalg i potter og brett, fra tradisjonelle firkantpotter i plast, smartpotter, nettpotter til hydroponisk dyrking, gjennomsiktige potter til Orkideer, Selvvanningspotter fra Lechuza samt bredt utvalg i plantebrett og vanningsbrett fra Garland. Brettene er UV-bestandig og food grade og tåler mange sesonger. Plantetårn for jordbær, blomster eller urter. For å fordele vann rundt i potter tok jeg en slange (mm) og koblet til et T-ledd.


Selvvannende potter

Denne ringen stakk jeg små hull på med en nål. Poenget er at den skal svette litt, men det skal ikke renne for fort. Stort utvalg av friske blomster, vaser og blomsterpotter. Enkel og rask bestilling – levert rett på døren. Herb organiser har et selvvannende system som sørger for å holde urtene friske uten vanning, om nødvendig i flere dager.


En organisk design som med pottens selvvannende system gir optimale vekstbetingelser for krydderurter og blomster. Den selvvannende blomsterkrukken gjør det enkelt å holde blomstene vakre og friske uten å måtte passe dem hele tiden. Blomsterkrukken gir optimale vekstbetingelser ved hjelp av en nylonveke i bunnen av krukken, som gjør at blomstene kan suge til seg riktig mengde vann. Det kan vel egentlig ikke bli mer praktisk enn en selvvannende blomsterpotte, eller hva?


Dette settet bestående av to blomsterpotter klebes enkelt på en flat vegg og underdelen fylles med vann – doseringen klarer krydderurter og små husplanter på egen hånd. Keramikkpotten har en nylontråd som gir planten vann. Still planten i potten og deretter i glassbeholderen. Planten passer seg selv så lenge det er vann i beholderen.


Jeg har løpende samarbeide med den norske nettbutikken Hageglede, og de har et flott utvalg av selvvannende løsninger både kasser til å grave ned i bakken, og tanker du setter i krukker og blomsterkasser. I går gravde jeg ned selvvanningskasser på kirkegården, og i dag satt jeg en vanntank i en krukke. Køb dine nye selvvandende potter her! På Willab Garden anvender vi cookies for at forbedre din brugeroplevelse.


Selvvannende potter

Med våre selvvannende plantekasser i aluminium får du både i pose og sekk! Med Emperi plantekasser behøver du bare vanne fire til fem ganger per sommer for at dine plantekasser skal få en vakker blomsterprakt! Emperi selvvannende blomsterkasser gir deg de vakreste blomster-arrangementene og en behagelig sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg