mandag 8. april 2019

Test solkrem ansikt

Lei av lang kø på apoteket? Bestill solkrem til ansikt fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser.


Test solkrem ansikt

Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Gode råd for bruk av solkrePåfør solkrem ca. Lys hud krever høyere faktor.


Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Hvor ofte bør en solkrem byttes ut? Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år?


Test solkrem ansikt

Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur. Vi har testet solkrem. Er de enkle å påføre og trenger raskt inn i huden, og hvor godt tåler de vann.


Se hvilken solkrem som ble best i test her. Amazon Kundrecensioner av Hawaiian Tropic Protective Dry Spray Oil. Influenster Kundrecensioner av Biotherm Lait Solaire.


Den vanlige og naturlige måten å håndtere det på er å gni seg i øynene, med den konsekvens at kremen trenger enda dypere inn og gjør enda mer ubehag. Beste solkrem til ansikt : Solfaktor er viktig. I ansiktet bør du faktisk alltid ha solfaktor. Beskytt huden din mot skadelig stråling, som kan gi pigmentflekker og solskader med en god solkrem med faktor.


Uansett om du skal være hjemme i Norge eller reise sydover i sommer, må du huske å smøre deg med solkrem. Det er typisk norsk å være go sa Brundtland en gang, men da snakket ikke den tidligere statsministeren om bruk av solkrem. Nordmenn bruker nemlig ikke nok solkrem når vi smører oss, eller smører oss ofte nok. Solkrem best i test. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av.


Det har åtte av dem bevist. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse. Også i apotekets hyller finner du kremer som får dårlig karakter, og forbrukerdirektør Randi Flesland synes resultatet er nedslående.


Alle områder solen treffer bør smøres godt inn, men som regel er det viktigst å beskytte ansikt , hals og bryst. Velg mellom solkrem med solbeskyttelse helt opp til solfaktor 5 fra kvalitetsmerker som Rudolph Care, La Roche Posay og Vichy. Ultralett solkrem til ansikt med mattende effekt og antioksidanter. Cliniderm Sun Cream beskytter effektivt mot solens skadelige stråler og motvirker for tidlige aldringstegn. Antioksidantene vitamin C og Qbeskytter mot frie radikaler.


Mineraler og andre fuktbindende ingredienser motvirker uttørring. Se vår solkrem til barn litt lengre ned. Det er mange solkremer som ikke er fullt så bra.


Du kunne godt uten solkrem og fått den samme beskyttelsen. Det er også viktig at du ikke bruker gammel solkrem. Så dette er noe du må investere i hvert eneste år. Apolosophy Solstift barn føles som rett valg når man skal smøre inn barnets ansikt.


Derfor har vi enkelt funnet frem til det beste som vanlig. Stiften kommer også til nytte for kinn og nese, når du ikke vil risikere at solkrem havner i barnets øyne og munn. Solpleie for ansiktet finner du på VITA.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg