mandag 22. april 2019

Espegard steikehelle

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Kjøp stekehelle hos Outnorth.

Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Allsidig steikehelle i rustfritt stål som kan brukes i bålpanna eller direkte på bål. Bruk godt med smør eller olje ved steiking. ESPEGARD PROFF er basert på erfaring, kompetanse og en lidenskap for arbeid ute i det fri. Her finner du praktiske løsninger for håndtering av ve trebehandling og ulikt ekstrautstyr.


Med denne støpejernspanna kan du lage wok direkte på bålet. Steikehelle 49- Kjøp. Munkejern 29- Kjøp. Velkommen til vår nye nettbutikk!

Ved bålpanne med større diameter, kan den legges på grillrist. Hvis den brukes på større bålpanner, så kan den legges rett oppå eksisterende grillrist. Utført i rustfritt stål. Stekehelle gir mange muligheter til matlaging på bålpannen. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten.


Vi tar personvern på alvor, les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger her. Object moved to here. På denne stekehellen kan du steke mye forskjellig mat og med et veldig bra resultat.


Perfekt om du ønsker å lage lapper, sveler. Allsidig turkamerat som kan brukes direkte på bålet eller i bålpanna. Egner seg svært godt til lapper, speilegg og bacon, samt. Her kan man steike sveler, egg og bacon, fisk, løk, sopp og poteter.


Vi kan tilby vaffeljern, toastjern, bålpanner, grillrister og stekeheller. Se mer informasjon om produktet på espegard. Videoen er produsert av kreator.


Bli den første som vurderer dette produktet. En høydare for barna rundt bålet. Les tester og omtaler før du kjøper.

Espegard popcorngryte Popcorn i det fri!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg