mandag 15. april 2019

Fløyel putetrekk

Fløyel putetrekk

Pene og komfortabele putevar som er fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier. Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Fløyel putetrekk

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Handle enkelt online hos ellos.


Lagervare - forventet levering 3-dager Mengde. Puten har en bred paddet kant, noe som gir den et ekstra luksuriøst preg. Innerpute kjøpes separat. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer. Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design.


Fløyel putetrekk

Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. En enkel og rimelig måte å gjøre en stor forskjell i rommene dine er pynteputer og nye putetrekk. Velg mellom mange mønstre, størrelser og motiver for å finne det som passer nettopp dine rom og ønsker.


Varier mellom fløyel , saueskinn eller noen av de andre flotte materialene vi tilbyr. Pynteputer og putetrekk fra Ellos til bra priser. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Gi en applaus til putetrekket – den diskré helten bak mang en enkel, men effektfull stilforandring. Et raskt trekkskift er faktisk alt du trenger for å gi sofaen eller senga nytt liv. Hvilken stil føler du for i dag?


Blomster, striper, ensfarget blå. Det er opp til deg og smaken din. Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler.


Fløyel putetrekk

Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg. De beste kuppene finner du her. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Halens har alt du trenger av klær.


Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Fra tidløse klassikere til siste nytt, sort-hvitt til friske farger, delikate blonder til glitrende paljetter – vi har putetrekk til alle anledninger.


På Lager Pledd Pledd ull toskaft og dusker. Pute Pynt opp sofaen med lekre puter, du har mange å velge imellom. Mange av tekstilene fins i flotte serier og farger, du kan mikse og matche mellom farge og stil.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Alle våre putevar tåler mange vask og er veldig slitesterke. Du kan velge blant bomull, velour og sateng i flere ulike farge, mønstre og størrelser.


Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg