torsdag 25. april 2019

Lage ting selv til hjemmet

Bestill til deg selv eller gi bort et abonnement - Kjøp nå! Beste Priser På Ting-hjemmet. Her er mange gode grunner til å spise is selv om det regner! Av ispinner kan dere nemlig lage alt fra egne memory-spill til hjemmelagde bøker.


Sokkedyr som ikke må sys. Endelig får vi bruk for enslige sokker som gjemmer seg i skuffen.

Siden de ikke trenger å sys, kan selv små barn lage disse. La deg inspirere til å lage de fineste julegavene selv i år. Se våre favoritter her.


Liker du å være ute i god tid og kose deg med å lage fine hjemmelagde julegaver om høsten? Vi har gode idéer til hva du kan lage ! Det er dumt å vente til siste liten med julegavene, slik at du heller kan nyte desember med baking og kos. Derfor jobber vi for å forbedre opplevelsen for våre brukere når dere besøker oss på våre sosiale medier og på vårt nettsted. Lyst til å prøve å støpe betong selv , men vet ikke helt hva du skal lage ?

Du kan støpe betong i alle slags former, så her er det bare fantasien som kan stoppe deg for hva du kan trylle frem i trendy betong til hjemmet ditt. Selv om favorittene fra i fjor eller flere år tilbake skal frem i år igjen, er det alltid herlig med litt påskepyntinspirasjon og å pynte på en ny måte enn tidligere – eller få noen nye ideer til ting man kan lage selv. Denne filmsnutten er nyttig for alle som liker å lage ting selv , eller for de som vil. Blant annet får vi vite hvordan vi kan lage et lekkert speil, satt sammen av.


Om du ikke har fått med deg at det nå er IN å lage ting selv igjen. Her er en rekke ideer til kule gjør-det- selv -prosjekter som gir nytt liv, og nye bruksområder, til de. Miljøet rundt oss påvirker hvordan vi føler oss og trives. Hjemme vil man være sammen med venner og familie og føle seg trygg og rolig.


Det å omgi seg med saker og ting man selv har laget og liker, bidrar til at man får et personlig hjem , og i et personlig hjem trives både du og andre aller best. Hobbyplater er genialt å bruke for å lage ting til hjemmet. Hvis du kjøper noen i tre kan de lett males i fargen du selv ønsker.


De fås kjøpt i forskjellige lengder og bredder og kan lett kappes til. Ved å bruke hobbyplater slipper man å finpusse og gjøre så mye med selve platen, fordi de allerede er fine og klare til bruk. Finn de beste prisene på nettet.


Det er en herlig følelse å kunne lage noe med enkle midler, eller til og med gjenbruke ting du har hjemme. I denne artikkelen får du tips om morsomme, kreative og enkle ting å gjøre – perfekt for dag du har fri. Hvis du elsker smarte løsninger i hjemmet ditt, slik som enkle, budsjettvennlige måter å få gardinene eller sofaen til å se lekre ut, hvordan du rengjører teppene dine, eller hvordan du får badet skinnende rent, så finner du alle slags fantastiske idéer her.


Du vil fort lure på hvordan du har klart deg uten!

Det er mye i boligen din du enkelt kan fikse selv. Du sparer selvfølgelig penger på å gjøre ting selv , men så er jo også noe eget med en selvgjort jobb. I denne saken har vi samlet våre beste fiks det selv -tips, til deg som har en interesse for snekring og hjemmefiksing. En strøken måleskje eller en stor teskje vanlig koksalt til en liter vann kokes opp.


Man må lage liter for å få tilsatt riktig mengde salt, selv om man trenger mye mindre. Blandingen er holdbar dager i kjøleskap. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn. Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv. Lag ting som du kan ha glede av etterpå også: Underlag for glass og flasker, dekorasjon til å henge i vinduet eller ute i trærne, eller hvorfor ikke et dørskilt til toalettet?


Vær ”barnslig” i fargevalget med litt hulter- til -bulter-mønster, eller lag mer voksne varianter i sesongens favorittfarger og geometriske mønstre. Hos Ting finner du fine ting til badet, kjøkkenet og andre steder i hjemmet. Bestill i nettbutikken eller besøk din nærmeste Ting -butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg