fredag 26. april 2019

Vindskjerm terrasse glass

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter. Skjermen består av stolper i vedlikeholdsfri aluminium med glass mellom, - ønsker du å beholde utsikten benyttes klart glass , ønsker du å skjerme for innsyn brukes frostet ”opal” glass. En slik balkongskjerm gir en diskré og lekker avskjerming som enkelt kan fjernes om vinteren. Med en vindskjerm får du en lunere terrasse eller balkong, samt at den stenger for innsyn og kan skygge for sterk sol uten at du nødvendigvis mister all utsikt.


Vindskjermer finnes i mange varianter, noen varianter kan monteres fast i platting og terrasse , mens andre kan flyttes mer fritt rundt. Zip Screen vindskjerm går i ett med fasaden på bygget eller din pergola, samtidig som det sperrer for det meste av solvarmen og sollyset – uten å blokkere utsikten! Hele installasjonen kan enkelt skrues fast på veggen.


Vindskjerm terrasse glass

Les mer om de forskjellige alternativene ved å trykke på bildene. Et annet alternativ levegger bestående av stendere og klare eller frostede akrylglass. Mange verandaer levers med klart herdet glass. Da kan innsyn enkelt stoppes ved i ettertid å lime frostet folie på glasset.


I kombinasjon med terrassemarkise og eventuelt terrassevarmer gir levegger uteplasser som kan brukes mer eller mindre hele året. Lunere balkong og terrasse , redusert innsyn og økt bruksglede! Vindskjermene er produsert av elegante aluminiumsprofiler, lakkerte eller natureloksert, med mønster, klart glass eller akryl. Det er enkelt å montere, rimelig og vedlikeholdsfritt. Målene tilpasses etter dine ønsker og behov.


I sporene sette akrylglass. Skal også innsyn hindres benyttes frostet glass. Vindskjerming med stendere og akrylglass gir diskré og lekker avskjerming som enkelt fjernes om vinteren.


Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. At leveggene kan trekkes ut gjør det enkelt å tilpasse dem til din terrasse eller uteplass. Vi har også trekk til levegg. Leveggene er uttrekkbare på rull.


Vindskjerm terrasse glass

Behov for vindskjerming? Se vårt utvalg og bestill i dag! Tenk om du kunne forvandle uteplassen til et nytt hverdagsrom?


Fasade ZIP screen vindskjerm fungerer utmerket som levegg til din uteplass. Fasade Zip screen vindskjerm gir deg fleksibiliteten til å utvide brukstiden av terrassen. Om ønskelig kan alt styres med en fjernkontroll eller smarttelefon! På steder hvor det er god utsikt, er det ofte mye trekk eller vind.


For å kunne bevare utsikten og dagslyset, er en levegg i glass perfekt. En levegg i glass kan også ha en rekkverksfunksjon, eller være en del av et rekkverk. Glass i front Glass i front var et høyt ønske fra huseierne. Når de først hadde en slik fantastisk utsikt, ville de ikke gjemme den bak et tett rekkverk.


Både pleksiglass og ordinært glass kan benyttes utvendig, men ekte glass har klart sine fordeler. For det stolpefrie rekkverket er det litt annerledes. Der bruker vi et tykkere glass , 1mm. I tillegg er glasskivene herdet hvilket gjør glasset fem ganger sterkere enn vanlig glass. Om et herdet glass går istykker deler det seg i mange små ufarlige biter.


Disse holdes dog fast av plastfilmen slik at glasspill ikke oppstår. Hos Kvams Glass har vi kompetansen, rådene, ideene og løsningene du trenger – snakk med våre fagfolk i dag. Når du og salgskonsulenten har funnet det produktet som vil dekke behovene dine, tar salgskonsulenten målene han trenger av vindu, dør, terrasse etc. Til slutt får du se gjennom vårt fargeskjema, og velge de fargene som passer best inn.


Slik får du en skreddersydd løsning som passer bare for deg! Accord Glassbygg leverer levegg i glass og aluminium i utallige varianter og med både klart og frostet ”opal” glass. Ved bruk av laminert glass i disse kombinasjonene reduserer man ved bruk av laminert glass også falming av interiøret. Men en levegg i glass kan skape visse utfordringer i forhold til både passerende mennesker, fotballer og fugler så det er viktig at man bruker, herdet laminert glass som tåler en trøkk.


Hev og senkbare levegger i glass , motoriserte. Vindskjerm og levegg i glass , kommer både med manuell heve og senkefunksjon og. I den ene enden av terrassen har jeg laget et halvtak og en lukket konstruksjon med rammer og glass. Da er det le for vind fra nor mens vi.


Mangler: vindskjerm Vindskjerm Terrasse Glass. Blåser det mye kan du dessuten velge vindskjerm for visse seksjoner av rekkverket og kanskje ønsker du å skape et koselig hjørne med le for vinden på din terrasse ? En god fordel med aluminiumrekkverket er at det er enkelt å vedlikeholde. Det krever ikke er enn å pusse glass og enentuelt tørke av stolpene iblant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg