tirsdag 23. april 2019

Nms gjenbruk knarvik isdalstø

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Se detaljerte kart, skråfoto, veibeskrivelser m. Opningstid Måndag-fredag: 11. Genialt konsept, flotte lokaler,.


Reviews En delikat og oversiktlig butikk.

Gjenbruk er ein viktig del av dette! Slik blir du også med i miljøkampen! Ring oss om du har store varer! Vi hentar og leverer!


Knarvik Industri og Miljø Knarvik Industri og Miljø AS tilbyr arbeidsplassar for dei som treng tilrettelagt. Vi tek i mot varer du ikkje har bruk for lenger og vi har mange fine ting du kan kjøpa! Send firmaprofil til e-post.


Vi ynskjer og å gjere verda til ein betre stad ved å oppfordre til gjenbruk for miljøet sin skuld.

Alt vi sel har vi fått av gavmilde personer. All inntekt går til Det Norske Misjonsselskap ( NMS ). Klikk på hver i listen under kartet for mer informasjon. No håpar dei at dei kan vere i dette lokalet ei god stund framover. Finn butikker i Isdalstø. Grunna komande arbeid med Egjennom Knarvik valte gjenbruksbutikken å flytta frå lokala i gamle Mix-en og nokre hundre meter lenger ne til Kvassnesvegen 1 i bygget kor det var apotek tidlegare.


Kjøp brukte klær og møbler. Spar miljøet og støtt livsviktige prosjekter med oss! Les mer og finn din nærmeste butikk! Se hva overskuddet går til. Butikken vert driven av frivillige som vil jobba for ei god sak, og den er så populær at den stadig må utvida.


Sentralt i Knarvik like ved Shell Se - lect er den godt synleg frå E39. I inspirerande og oversiktle - ge omgivnader møter du engasjerte frivillige bak disken, i kaffikroken eller bak rattet på veg ut til kunden. NMS gjenbruk NMS gjenbruk i Knarvik har eit variert utval og presenterer stadig nye kupp i butikken. Det er Norsk Misjonsselskap som driv butikkane, som har spesialisert seg på gjenbruk av det meste. Tanken bak prosjektet er delt.


Utsalsstadene er meint å vera ein møteplass for pensjonistar, noko som har fungert veldig bra. Første søndag i advent er det år sidan Knarvik kyrkje vart vigsla.

Denne uka har gått utrolig fort og nå er det på tide at jeg deler noen bilder fra det jeg har holdt på med de siste dagene! På denne bloggen vil eg leggja ut litt av det eg lagar av ull og anna materiale. Dette er ein hobby eg har drive med i snart år. Dette har gjort meg interessert i korleis vi kan bruka gamle ting på nye måtar. Eg vil leggja ut litt frå dette.


Kanskje finn du nokre godbitar her?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg