onsdag 3. april 2019

Lukket visning viafree

Lukket visning er tilbake, og de luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø. Nok en gang åpner meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind Olstad og Fredrik Lilloe dørene til de råeste krypinnene på markedet – både utenlands og i Norge. I Sande tar eiendomsmegler Sanna Damhaug turen til Jarlsberg brygge der toppleiligheten i det nye boligkomplekset skal selges. Leiligheten består av to etasjer og.


I sesongens siste program blir det landlig idyll når Trine Dahl besøker en gammel venninne for å verdivurdere hennes herskapelige, gamle bolig i Bøhn, mens.

Du kan streame populære serier og hele sesonger med mulighet til å last ned til mobil og nettbrett. Program TV-guide Viafree. Se gratis på Viafree. Villaen på over 6m kan bl. Her kan du streame TV-programmer og gamle avsnitt fra dine favoritter på PC, mobiltelefon.


Visning av leilighet på Upper East Side i New York. De luksuriøse og ekstravagante boligene står fremdeles i kø.

Finns nu även på Apple TV! Velkommen inn bak dører som ellers ville vært lukket for en eksklusiv visning. Det pirrer selvfølgelig nysgjerrigheten. Selv i verdens rikeste land vil jo mange av oss vite hvordan de virkelig rike og vellykkede bor.


De som ikke trenger å fomle med fyrstikker og tennbriketter når de skal fyre opp i peisen, men som i stedet styrer det hele fra nettbrettet. Som meglere ville vi aldri ha betalt noen for å komme på visning , sier. Det er meglerne Nils Nordvik, Sanna Damhaug, Espen Hordnes, Øyvind.


TVer en tv-kanal for de som vil underholdes! STORT: Det er et hus med et bruttoareal på over 7kvadratmeter, og flere opparbeidede uteplasser. Följ med på visningar på marknadens dyraste och mest exklusiva hem och får se de mest storslagna, dyra och lyxigaste fastigheterna på marknaden i Norge. I spisestuen i den ærverdige villaen er. Megleren arrangerte en lukket visning for interessentene.


I Lukket vising har våre meglere vært både innenlands og utenlands for å vise dere de fineste og dyreste boligene som er på markedet. De har besøkt en del boliger i Oslo, men også på Sørlandet og andre steder på Østlandet. Lilloe på lukket visning i et townhouse ypperlig plassert på beste Manhattan. Det har vært bra respons, men i og med at vi har lukkede visninger, gå r.

I programmet tar norske meklere seerne med inn for å kikke på svært eksklusive eiendommer. I tirsdagens premiere får vi blant annet innblikk i Norges dyreste hytte. Den koster millioner kroner og ligger på Geilo.


Kun lukket visning for Universitetet i Bergen. Dette er en lukket visning for medlemmer og spesielt inviterte. I forbindelse med flyttingen av. LasH, den – 11:0 sa:.


Flere meglere opplever at en budgiver i forbindelse med en budrunde, opplyser at budet skal holdes hemmelig. Dette krever aktsomhet fra eiendomsmegler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg