torsdag 29. januar 2015

Pippi kostyme

Pippi Langstrømpe kostymer og tilbehør på ett sted. Nordens største utvalg! Kostymer og tilbehør til alle anledninger. Se vårt store utvalg og bestill her!


Vet du ikke hvilket kostyme du vil ha?

Se alle våre alternativer her! Rask Levering: 1-Dager. Karnevalsklær - CoolStuff. Kjøp på Norges gadgetmekka! Trenger du et Pippi kostyme for Barn til kostymefesten, halloween, eller en annen morsom anledning?


Kelkoo hjelper deg å sammenligne priser på kostymer! Denne lille jenta med røde fletter er uten tvil Astrid Lindgrens mest kjente karakter.

Nå har du muligheten til å kle deg ut som Pippi på ekte! Den rødhårede jenta som sover med føttene på puten finnes i alles hjerter. Drakten kommer med en lysegrønn trøye med knapper i halsen og et gult forkle. Det gule forkle har to stropper som går rundt ryggen og rødrutete lommer foran. Inneholder trøye, forkle og.


Da har du kommet til rett plass! Hun har til og med blitt en stor kjendis også utenfor Skandinavia, og det finnes vel ingen barn, eller voksne for den saks skyl som ikke ser opp til denne rødhårede jenta med bein i nesa. Få de beste ideene om hva du skal kle deg ut som. Søk etter pippi kostyme på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på pippi kostyme fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Parykk og strømper følger ikke med. Husk å oppgi din størrelse i. Drevet med dans hele livet og jobber også som dansepedagog. Finn din favoritt, og bestill her!


Jenta med det fregnede fjes og det røde håret er her blitt voksen! La oss håpe at hun har lært seg noen gode manerer så langt i livet.

Morsomt Pippi kostyme i polyester kvalitet som kan vaskes. Antrekket er en hel kjole med påsydde ermer. Her får du strømper, bukser, skjorte og et forkle – perfekt til karnevalet!


Gå på karneval eller Halloween som verdens sterkeste Pippi ! Settet inneholder strømper, bukser, skjorte og forkle etter. Det er ikke akkurat noen hemmelighet at barna liker å kle seg ut. Plutselig står minstemann ute i stua i et Hulk- kostyme og bærer seg ad verre enn verst, eller så er det en liten Frost-prinsesse som danser forbi og inn på rommet sitt. I vårt sortiment av kostymer finner du garantert en favoritt. Hvorfor ikke gå all in med et heldekkende kostyme – da vil ingen kjenne deg igjen!


Her finner du for eksempel kaninkostymer og nissedrakter med tilhørende hoder. Vil du være den som er skumlest utkledd på halloween, bør du kikke litt nøyere på våre halloweenkostymer. Her kommer Pippi Långstrump, tjolahopp tjolahej tjolahoppsan-sa! Komplementer gjerne med pippiparykk som vi også har her i vår nettbutikk. Pippi er Lindgrens mest kjente litterære figur, og har også opptrådt i flere filmer.


Om så du ønsker utkledning som pirat, ninja, hippie, cowboy eller nonne, kan du bruke filtreringen for å finne kostymer eller inspirasjon til den kommende festen. Les tester og omtaler før du kjøper. Eurotoys er en dansk virksomhet som forhandler: leker, barnemøbler, kostymer, lekehus, barnesykler mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg