mandag 26. januar 2015

Puteboks

På utkikk etter ny putekasse? Besøk vår nettbutikk! Alltid lave priser og et stort utvalg! For å ta godt vare på puter og tekstiler til utemøblene, kan det være en god investering med en putekasse eller puteboks.


Puteboks

En putekasse holder hageputene rene og tørre om sommeren, og er en. På den måten holder puter og tekstiler seg tørt og rent om det skulle bli perioder med mye nedbør og fukt. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Oakland Classic Møbler har et stort sortiment i putebokser. Man kan si mye om en puteboks , men den må holde putene tørre i regnvær, Legg putene dine i en puteboks når du går inn, så holder de seg tørre og er klare for en ny sommerdag. Som medlem i vår kundklubb får du: Varje vecka bättre priser på utvalda varor i våra butiker. Vi är med och firar dig på din födelsedag, så vi bjuder dig på. Din putekasse kan være av tre eller kunstrotting – helt opp til deg!


Puteboks

Quato -fiber kan vise til høy bestandighet mot kulde, varme og UV-stråling. Stort utvalg av små og store puteboks er til utendørs bruk. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service. Har du en terrasse, veranda, eller kanskje bare en balkong? Putekasse og puteboks. Har du møbler med puter, som skal inn når det regner, eller om vinteren, eller når du ikke er hjemme, er en puteboks en god løsning for å beskytte putene dine mot vær og vind.


Kvalitetsprodukter, smarte og fungerende løsninger, kvalitetsmateriale – ut i fra disse. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Se alle våre størrelser, her.


Trenger du plass til oppbevaring av uteputer og pled redskaper og blomsterpotter utendørs? IKEA har mange gode løsninger til veranda, terrasse og hage. Ekstra stor putekasse med god plass til mange puter og mye oppbevaring. Ser du etter putekasse til hagen? Her finner du putebokser fra merker som Keter, Hillerstorp og Biohort.


Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Provence antrasittgrå hagemøbler - stor puteboks. En solid oppbevaringskasse i kraftig plast med naturtro treimitasjon.


Rockwood er vedlikeholdsfri og rommer hele 5liter. Den har hengsler med gassdemping, lufting. Med gode pleieprodukter fra Hageland renser og beskytter du hagemøblene dine slik at de holder seg fine og kan brukes lenge.


Puteboks

Kundeavis - Europris AS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg