tirsdag 20. januar 2015

Tipi telt oppskrift

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Sammenlign pris med oss! Kjøp ditt kule tomannstelt her! Finn laveste nettpris her. Hvorfor ikke lage et eget tipi - telt til deg og barna?


Det er både enkelt og morsomt.

Du trenger kun noen få ting for å lage ditt helt eget tipi - telt. Heldige er de barna som har et leketelt i hagen. Og hvis du synes teltene i lekebutikkene er for kjedelige eller for dyre, kan du enkelt sy et selv.


Datteren Tilde har flere boltreplasser både inne, og ute – takket være nevenyttige foreldre. I stuen står en hjemmelaget tipi , et telt som er perfekt for små lesestunder, borte-titt-tei-lek, gjemsel, eller bare en liten hvil. Det var egentlig lettere sagt enn gjort å lage denne oppskriften , for det er så mye som er vanskelig å forklare som man skjønner best om jeg illustrerer, men det var heller ikke bare bare.


Her finner du et finfint utvalg av lekre og holdbare tipi - telt barna kan sette opp inne på barnerommet. Perfekt til kreativ og morsom barnelek i timevis! Et tipi telt - et lite ste aleneste et sted for en liten pause, en tankepause.

Et sted å gjemme seg, bort fra voksenverdenen og inn i en eventyrlig fantasiverden. Et lunt skyggested i hagen, et lesested? Eller kanskje et flermannssted? Hva med en piknik i hagen, eller på rommet. Tipi telt har også andre fordeler.


Til tross for at dyrehud ikke lengre er like aktuelt som varmeisolerende stoff, så er mange av tipi teltene vi selger på addnature. Teltet har fire sider og fire teltpinner av tre. Stort tipi - telt fra Sebra som kan brukes i lek på barnerommet, eller hvilket som helst annet sted.


Størrelse: L1x B1x H1cm. På innsiden av åpningen og på baksiden av gardinene. I det siste Mamma-bladet fant jeg oppskrift på et enkelt telt til ungene, og jeg kjørte straks på XL-bygg og kjøpte rundstokker og rotet rundt i stoffkurvene mine og satte i gang. Mat barn storesøster Hage spøt blomst ullgarn lillebror sy hobby bomullsgarn hekle bursdag jul tur bomullstoff natur pynt Interiør epler kake Barndomsminner kjole lue Bær baby familie hjerter papir vår Suldal utfordring fugler haust jordbær kort oppskrift påske bloggtreff ferie roser sommer stempler.


Spar opptil på våre outlet sider i dag! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Lag en personlig, heklet selskapsveske i Deres foretrukne farger med søstrenes tubegarn som blir til et herlig og mykt produkt.


De er enkle å sette opp, inngangen er stor, og i de aller fleste kan du stå oppreist. Selskapsvesken er også en vidunderlig og personlig gaveidé, synes Anna. Svart og beige tipi som er ideell for det skandinaviske arrangementet, og en fargerik versjon vil muntre opp ethvert rom og gi det en barnslig, eventyrlig atmosfære.

Pinner med stabilisering! Tipi genser strikkes i Sol lamullgarn. Garnpakken inneholder oppskrift og garn nok til den aktuelle størrelsen. Overvidde: – – cm. Hel lengde: – – cm.


Undererm lengde: – – cm. Tipiene er morsomme for barna som kan leke, lese eller kanskje også sove her. Så morsomt med slike telt på barnerommet. Barnerominspirasjon – Tipitelt fra Lillefin.


Teltene er ca metere i bredden og har ståhøyde i midten for. En tipi er et kjegleformet telt som opprinnelig ble laget av dyrehud eller bjørkebark og som ble gjort populært av sletteindianerne i Nord-Amerika. Bopelen var bemerkelsesverdig holdbar og ga varme og komfort til beboerne under harde vintre, var tørr i kraftig regn, og kjølig på varme sommerdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg