fredag 23. januar 2015

Glasshylle bohus

Glasshylle bohus

Finn de beste prisene på nettet. Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Signature Collection er designet av interiør- og møbeldesigner Halvor Bakke, som er kjent fra blant annet Homsepatruljen, Norges Styggeste Rom og Eventyrlig Oppussing. Han har designet sin egen møbelkolleksjon for Bohus , Signature Collection - en kolleksjon med kvalitetsmøbler, som har et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler.


Hyller er gode fordi de gir plass til alle dine yndlingsting, men de kan også fungere som mye mer enn bare en praktisk oppbevaringsplass. Ved å benytte dem på en. Pent glassbord fra Bohus med sort glasshylle under og krom ben selges grunnet kjøp av nytt bord. Dette er et bord som fint kan brukes som spisebord ved sofaen grunnet grei høyde. Bordet kan demonteres lett.


Robuste, lettmonterte oppbevaringshyller med flyttbare hylleplan. Søker du etter en reol for boden, hobbyrommet eller garasjen så finnes den her. Enten du har stor eller liten plass, har vi et stort utvalg hyllesystemer i forskjellige størrelser, materialer og uttrykk. Gi hjemmet et personlig touch og vis frem dine favorittbilder og pyntegjenstander med nye hyller. MAXBO har hyller og hyllesystemer som passer perfekt til interiøret ditt.


Glasshylle bohus

Kjøp på nett eller i butikk. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Sammenlign pris med oss! The document has moved here. Denne moderne TV-benken passer til ethvert interiør med et ryddig, diskret design. MDF, høyglans folie, åpnes med PUSH CLICK system base.


Her finner du alt ifra en skandinavisk hvit hylle, til hyller i vakker svart. Vi tilbyr også lakkerte trehyller. Så klart tilbyr vi også hyller i flere material enn bare tre.


Hva sies om en rustikk hylle i metall, eller en stilren glasshylle eller hylle i messing med eksklusivt uttrykk? Vi hjelper deg å finne en hylle som passer akkurat. Vegghyller er både dekorative og praktiske. De er perfekte å innrede med når du vil spare plass hjemme eller fylle en tom vegg. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment.


Konsollbord er et praktisk, lite bord som ofte står inntil en vegg. Et avlastingsbord tar lite plass og skaper en koselig atmosfære i stuen med personlig dekor som. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Du liker dem, kjøper dem og lar dem uttrykke din egen stil. Du omgir deg med dem og bruker dem, år etter år. De overlever daglig bruk og skiftende trender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg