mandag 19. januar 2015

Konsollbord bohus

Konsollbord bohus

Kjøp konsollbord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Konsollbord Direkte fra Lager. Et konsollbord er det perfekte møbelet for deg som trenger litt ekstra oppbevaringsplass i stuen eller spisestuen, uten at selve møbelet skal oppta altfor stor plass i rommet.


Konsollbord bohus

La deg inspirere av vårt store utvalg konsollbord under. Jeg har lest og godtar betingelsene i samsvar med personvernerklæringen til Bohus. Han har designet sin egen møbelkolleksjon for Bohus , Signature Collection - en kolleksjon med kvalitetsmøbler, som har et bredt spekter av ulike uttrykk og stiler. Derfor er et konsollbord det perfekte oppbevaringsmøblet.


Et konsollbord plassert mot sofaryggen vil ikke bare være med på å fremheve sofa-området, men er også perfekt for å oppbevare alt som du vil ha i nærheten, men ikke ønsker å sette på sofabordet. Vi har konsollbord i metall, tre, glass eller stein. I sortimentet vil du finne alt fra nordisk stil til trendy betong, slik at du kan finne et konsollbord som kan fungere som det perfekte supplement til din akkurat din stue! Billige avlastningsbord og konsollbord i ulike modeller og materiale.


Hos oss finner du blant annet avlastningsbord med skuffer og bord med. Vi har stuebord i ulike fasonger og farger slik at du kan velge det som vil passe perfekt i din stue, kjellerstue eller peisestue. Trenger du et avlastningsbord hjemme? Ta en titt på våre flotte konsollbord som avlaster deg når du trenger det.


Se alle våre konsollbord på ikea. Skjenker og konsollbord til ekstra oppbevaring. Med en skjenk, konsollbord eller avlastningsbord kan du oppbevare tingene dine i tillegg til at du får en fin utstillingsplass siden den ikke er altfor høy. Vi har et stort utvalg av skjenker og avlastningsbord og det er mange stiler å velge mellom, så du finner sikkert noe som passer i. Her finner du smarte designløsninger som for eksempel et flyttbart avlastningsbord med hjul, eller konsollbord med både åpen og skjult oppbevaring i form av skuffer og hyller. Med gjennomtenkte farger og materialvalg kan du skape akkurat den stemningen og atmosfären som du ønsker.


Konsollbord bohus

Main konsollbord i metall fra Bohus. Bordplaten er laget av resirkulert treverk. Understellet er hvitmalt solid bjørk.


Hver del av bordet har sitt eget unike utseende og hvert eneste bord har sitt eget særpreg og med ulik struktur i treverket. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Et konsollbord kan desuten brukes som et sminkebor hvis du vil legge make uppen din før du går ut døren. Med et slikt bord velger du helt selv hva du vil bruke det til og på den måten kan det møte alle dine behov.


Hvis du har esktra plass i entreen og kunne tenke deg et konsollbord er utvalger vårt det opplakte stedet å starte. Selger også benk i samme serie. Kan diskutere pris om en kjøper det samlet. IKEAs stuebor salongbord og konsollbord fås i ulike stiler som matcher våre sofaer og andre stuemøbler.


Et sofabord eller sidebord tar seg av de tingene du liker å ha i nærheten når du sitter i sofaen din. Det kan også brukes på barnerommet som et lite skrivebor til de som bare trenger et sted å sitte og tegne eller bruke iPad-en. Utvalget av konsollbord hos Unoliving.


Konsollbord bohus

Men i går var de endelig tørket og jeg kunne skru alt sammen, og wow så bra det ble :D Jeg nevnte tidligere at jeg skulle lage et konsollbord med en vri, og jeg har i tillegg til konsollbordet laget en lem som kan vippes på slik at det også kan brukes som bord. Et praktisk konsollbord gjør at du kan utnytte plassen der det finnes litt ledig veggplass uten å ta for mye av rommet. Noen fine Sidebord kan løfte totaltinntrykket og skape en intim atmosfære.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg