onsdag 28. januar 2015

Kreafunk test

Tilbudet gjelder i maks dager! Aktuelle kampanjer Interiør! Zuverlässige Ergebnisse für Kreafunk Test. Visymo- für die besten Ergebnisse! We have the looks that will get you.


DAB radioer, headsett, bluetooth høytaler kjøpes her. Se resultatet og bliv klogere på denne højtaler her. Stor lyd til mindre prislapp.


Mini Wireless, som den også kalles, sitter meget behagelig på hodet, om enn litt løst. Og appen er så selvmotsigende at man bare kan se bort fra den. Vi merker oss en klarhet i lyden vi ikke forbinder med Bluetooth. I denne testen finner du hodetelefonene som kan alt dette. De sitter godt på plass, enten med en bøyle bak øret eller med en myk liten ”vinge” som former seg etter formen på ditt øre.


Kreafunk test

Og de er såpass robuste at man kan svette på dem uten problemer eller i noen tilfeller til og med skylle av dem etter treningen. Jeg kendte på forhånd intet til Kreafunk , og det var derfor helt uden forudindtagede holdninger, jeg gik i gang med testen af deres trådløse høretelefon AHEAD. Bare et nytt navn og noen små detaljer skiller den nye Nest Mini fra sin forgjenger. Sammenlign priser på Kreafunk aHEAD Hodetelefoner. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.


Læg dog mærke til at fuld adgang til testens specifikke resultater kræver abonnement. Hvis man kun ønsker at se resultatet af en enkelt test , kan man købe sig adgang til testene enkeltvis. Amazing sound with KREAFUNK. Groove bluetooth speaker by Kerafunk. De radioer vi har fundet frem her i testen , er kun nogle af alle dem, vi har kigget på.


Kreafunk test

Vi har valgt at udelade dem, vi ikke var tilfredse me og som ikke leverede den kvalitet, som kan forventes. At starte testen af aHead høretelefonerne fra Kreafunk må siges at være kærlighed ved første blik. De ankom i den fineste, solide trææske og med tilhørende, matchende pose til beskyttelse og opbevaring af høretelefonerne, når de ikke er i brug. Jeg har sat mig for at lære Kreafunk aMove bedre at kende og har derfor fået tilsendt produktet til test. Jeg vil dele alle mine tanker om produktet, og hvis det er godt nok, så smider jeg også et link ind nederst på siden, hvor du kan købe højtaleren.


Køb Kreafunk aMove højtaleren her. Vi håber, at du får rigtig meget glæde af alle dine KREAFUNK produkter. Jeg har testet en aGlow fra KreaFunk , som er en bærbar højttaler – eller det var i hvert fald det jeg troede, den var ? Den er nemlig både en højttaler, lampe og powerbank i én, og så må bluetooth-funktionen ej heller forglemmes.


Kreafunk test

Smart lille transportabel bluetooth højttaler fra danske Kreafunk. Her får du højtaler der også kan fungere som en lampe. Speakere her hedder aGLOW.


Basert på flere tester blir Ruark Audio RMKIII beste DAB-radio, med Pure Siesta Spå andreplass. Vinneren får skryt for god ly kvalitet og brukervennlighet. Andreplassen kan skilte med pent design og god lyd. Som leser har du kun rett til å benytte Innholdet på lydogbilde. Kreafunk er et dansk mærke, som har fokus på at kombinere kreativitet og funktionalitet.


Design-duoen bak mærket lægger stor vægt på kvalitet og design i sine produkter – og det er ikke mindst det, som adskiller Kreafunk fra konkurrenterne. Omtrent som en mindre termos, noe også formen minner om. Som vanlig med Bose er kvalitetsfølelsen på topp, med solid metall rundt omkring og gummiert topp og bunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg