fredag 30. januar 2015

Trend design oppbevaring

Trend design oppbevaring

Trend Design er produkter som er valgt ut for å være til glede i hjemmet. Her finner du oppbevaringsposer, knagghyller og knotter. De forsøker hele tiden å tilpasse kolleksjonen til de kontinuerlige svingninger i markedet og å utvikle produkter man blir glad i til priser man kan leve med.


Vi gjør oppmerksom på at varen du bestiller ikke er på lager, men blir bestilt ved kjøp. Dette medfører litt lengre leveringstid. Ta kontakt med kunderservice. Våre produkter er valgt ut for å være til glede i hjemmet, enten til bruk eller bare som fryd for øyet.


Vi forsøker hele tiden å tilpasse kolleksjonen til de kontinuerlige svingninger i markedet og å utvikle produkter man blir glad i til priser man kan leve med. Oppbevaringspose med skinnhåndtak. Kan enkelt klemmes flat når man ikke bruker den.


Urban Trend Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Og velkommen hit til oss! Vi gleder oss til å ta deg med inn i vår verden.


Trend Collection er en norsk interiør- og belysningsimportør med passion for fine ting. I Europa og Østen henter vi varer som vi bringer hjem i forbrukernes stuer via våre flotte forhandlere over hele landet. Trendhuset er en gave, interiør hobby butikk som har det meste til enhver smak og alder.


Alt fra garn, hobby og party artikler. Designerne bak Menus produkter har som målsetting å designe produkter som er holdbare, overraskende i sitt design og multifunksjonelle. Fri frakt i hele norge. Vi har reoler, skjenker, mediemøbler, kurver og småoppbevaring for ditt behov, som kombinerer eksklusivt design med praktisk nytte.


Du kan oppfylle alle behov for oppbevaring og samtidig sørge for å holde det pent. Hyller, skuffer, dører og rom. Vi er klare til å ta imot sakene dine, organisere dem for deg og vise dem frem på en god måte.


Funksjonell oppbevaring gjør det enklere å holde orden, og det blir både enklere og hyggeligere å tilbringe tid på kjøkkenet. Hos oss finner du oppbevaring i mange ulike materialer og farger. Hold overflater ryddige med nok oppbevaring ! Skreddersydde løsninger som flyter i ett med rommet er selvsagt det peneste. Og sanselige materialer som tilføyer varme til et hvitt rom som disse treskapene som er hengt på veggen.


Med oppbevaringsbokser kan du ha ting skjult, men tilgjengelig. Enten du bare stapper inn tingene der det er plass eller liker å ha faste steder for alt, er bokser både dekorative og praktiske. Vi har bokser i mange farger og design , med og uten lokk – og med etiketter hvis du er ekstra glad i orden.


Trend design oppbevaring

Stort utvalg lamper til alle rom, designlamper, taklamper, gulvlamper, vegglamper m. En hylle trenger ikke bare være praktisk oppbevaring. Med Graphic Shelves, designet av Laura Bilde, får du en skulptur med på kjøpet. Alle de tre hyllene har hvert sitt grafiske mønster, og hyllen kommer i både hvitt og svart.


Vi mener at det skal være enkelt å velge baderomsmøbler. Alle med sitt unike uttrykk og oppbevaring i samme design. Velg til et speil, et servantbatteri og så er du klar. Kanto ved- og magasinholder (det er en trend med multifunksjonalitet og oppbevaring , ser det ut til) fra DesignSpirit. Flex fra AKgir deg sikkert tresmak i baken, men den er unektelig stilig.


Trend design oppbevaring

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg