fredag 30. januar 2015

Male soverom blått

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kjapt og lekende lett å booke med. Bestill nå og betal ved utsjekking. Hvilken farge skal en velge til soverommet er det mange av våre kunder som undrer. De fleste har lest at en sover best i blå rom.


Male soverom blått

Men stemmer dette for alle? Vi i Fargerike er opptatt av å gi alle en god og riktig søvn, så her har vi samlet noen gode tips. Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Vi får lyst til å male alle vegger i en dyp fargenyanse når vi ser dette soverommet.


Knaggen Shaker list får du kjøpt på Artilleriet og Sinnerlig-taklampe er fra Ikea. Få inspirasjon sendt direkte til innboksen din hver uke, og meld deg på nyhetsbrevet vårt! Blått var en av store vinneren dette året. Personlig liker jeg best støvede pasteller og de dype blågrønne nyansene.


Og blått er nydelig til den brune paletten vi kommer til å se mye av fremover! Visste du forresten at fargen blå er kjent som den mest attraktive fargen på fargeskalaen? Blått er en avslappende farge som gir oss. BLÅTT : Mange går for blått på soverommet – en farge som er kjent for å påvirke søvnen positivt.


Soverommet er vårt eget hvileste der vi kan koble av, borte fra hverdagens kjas og mas. Klassisk og tidløst med blått og hvitt. Fra landsens stil til sofistikerte høytidelige interiører, forteller Tale Henningsen i Fargerike.


Uansett hvilken blå farge du velger, er den vakkert mot trerene overflater i både lyst og mørkt tre eller til litt mer fargerike og mørke detaljer. Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over. Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. Dette er en lysere variant av Gustaviansk Blå. Fargene på veggene hjemme påvirker både trivsel og humør.


Hvis du skal male soverommet er det flere farger du bør vurdere, og også farger du helst bør unngå. Fargevalget kan ha betydning for hvor god nattesøvnen din blir. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge. En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå , på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. Finn og lagre ideer om Blått soverom på Pinterest.


Male soverom blått

I følge interiørdesigner Karina Lilleeng Holmen, har hun kanskje verdens minste soverom ,. Har man først blitt forført av blått , er det bare å fortsette. Kombinasjonen av forskjellige blåtoner funker veldig bra. Hjemme hos Camilla finner vi alle nyanser, både på vegger og interiør. Her på soverommet har hun valgt en dyp, mørk blåfarge, Kul fra Dyrup. Tekstiler i samme nyanser skaper en deilig, lun atmosfære.


Jeg har lyst til å male noe blått , soverommet ,. SHOPPING ELLER SEX: Vi skal i hvert fall ikke male soverommet vårt grått. Blå : Denne kalde fargen brukes ofte på soverom. Da kan det muligens hjelpe å male soverommet , bytte lyspærer og skaffe sengegavl. Folk i blå , gule og grønne omgivelser sover best, ifølge en.


Male soverom blått

Den duse og vakkert dempede fargen Lenas Dusty Green er fantastisk å male med for å skape et personlig og varmt soverom. Gul – Distant Sunlight Gul skaper energi og egner seg ikke i alle nyanser til et soverom. Gul i dempet utgave kan bidra til det lyset, og den energien du kanskje har bruk for om morgenen. Den signaliserer friskhet uten å være overveldende og gir det nødvendige lyset i samspill med både kunstig og naturlig lys til soverommet. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07.


En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.


Soverommet bør være så mørkt som mulig for å fremme søvn – så bruk blendingsgardiner. Hvis du er litt redd for fargen blå vil du nok bli positivt overrasket. Linblå er også like fin i stuen som på soverommet.


Sengeteppet er fra Ellos og passer perfekt til den Linblå veggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg