torsdag 29. januar 2015

Jotun sparkel gips

Besøk den nye nettbutikken vår og se hele vårt sortiment her! Se hele sortimentet vårt her! Finn din nærmeste butikk her! Les mer om hva vi kan tilby her! Opprett en bedriftskonto nå!

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Jotun gipsplatesparkel fin. En lettsparkel som benyttes til skjøt- og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater. Benyttes til skjøt-og flekksparkling på gipsplater og andre bygningsplater.


Kan også benyttes til sparkling av puss og betong. Det er viktig å følge tørketiden som står på emballasjen mellom hvert lag med sparkel. Sparkel gipsplater fin.

En lett sparkelmasse til innendørs bruk i tørre rom. Lett sparkelmasse som gir en fin overflate. Blanke flater rengjøres med JOTUN Spesialvask før maling og mattslipes. Før sparkling skal flatene være tørre og rengjort for støv, san formolje og andre urenheter. Legg på første lag med sparkel – påfør sparkel tvers av overgangen og jevn ut langs med.


For at overgangen ikke skal sprekke må du benytte en papirremse. Den strykes fast i den fuktige sparkelmassen. La sparkelmassen tørke – påfør så et nytt lag med sparkel. Vent mens sparkelmassen tørker.


Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for leveringstid. JOTUN SPARKEL GIPSPLATE FIN 3L Se alt fra JOTUN. Selges ikke fra nettlager.


Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling. Kan sparkels ut i tykkelse 0-mm uten. På lager i disse byggevarehusene Du må legge minst vare i handlevognen.

Fyll rullen med sparkel , bruk mye kraft for å dytte rullen ordentlig ned i sparkelen. Rull ut rikelig med sparkelmasse. Når du begynner arbeidet med bresparklene skal du ført legge på sparkel ved kantene. Altså der du ikke kommer til med rullen. Spesialsparkel for bruk i våtrom til skjøt- og flekksparkling av bygningsplater, samt utjevning av betong og puss.


Skal sparkle en del gips i et uthus, og ser det er en del sparkel å velge mellom. Alt fra Biltema sine varianter (som sikkert får det glatte lag?) til de noe dyrere variantene fra Jordan osv. Noen erfaringer fra ekspertene for hva jeg bør kjøpe inn?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg