tirsdag 20. januar 2015

Malerier abstrakt

TRYGG HANDEL-Sikker betaling Full angrerett God service. Lynx nettbutikk levert av Digitroll AS. Her har vi valgt og samlet kunstverk i abstrakt stil!


Perfekt for de som setter pris på et uttrykk som er åpent for tolkning. Fanget i drudgery av dag-til-dag lever? Bryte fri fra normer og forventninger, og fordype deg i en verden av abstrakt kunst.

Noen ganger trenger du bare å rømme og la fantasien til å Les mer utforske alle mulige avenue. I våres sortiment av abstrakte malerier finner du mengder av inspirerende og nydelige motiv. Du kan selv velge størrelsen og motivet på ditt abstrakte malerier slik at det passer in i rommet.


Jeg har igennem mange år solgt mine abstrakte malerier dels via mit galleri i Egå nord for Aarhus dels via nettet. Abstrakte malerier til salg online og i mit galleri. Køb mine billeder online og få dem leveret hjem til dig eller kom på besøg og se malerierne live, inden du bestemmer dig for det rigtige abstrakte billede.


Med abstrakt kunst hos os, finder du altid dygtige kunstnere, der maler abstrakte malerier i top klasse. Vi har kun håndmalede malerier du ikke ser andre steder. Altså er vores malerier helt unikke og ikke noget masseproduceret, som andre også kunne finde på at have.

At et bilde er abstrakt , betyr at det ikke består av noen gjenkjennelige gjenstander eller skapninger. Et abstrakt maleri inneholder gjerne sterke farger og geometriske former. Uttrykket abstrakt betyr å trekke fra, å skille ut.


Malerier Din guide til af finde flotte malerier online. Kan man købe abstrakte malerier online ? Ja, og det er der faktisk flere og flere der gør. I takt med det stigende internet salg, har flere forbrugere fået øjnene op for de mange fordele det giver at købe malerier , og kunst i al almindelighe på nettet. Her bliver et maleri med farver og stemning et naturligt samlingspunkt der tiltrækker sig opmærksomhed.


Med en god kontrast til de afdæmpede farver i indretningen. Modern Art Gallery er Midt-Norges største galleri. Vi formidler kunst fra en rekke av Norges mest anerkjente kunstnere, og har til enhver tid utstilling med over 30.


De nederste er solgt, de øverste er for salg under Malerier. Når du holder musepekeren over hvert av bildene, så ser du bildetittel og bildestørrelse, og du kan klikke opp hvert av bildene for å se det i riktig format. Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk, sammen med ulike verktøy lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og bruke trykk som og skape. Maleri (117) Grafikk (139) Skulptur (15) Øvrig billedkunst (21) Fotografi (2) Interiør. For eksempel kan mange se landskap i et abstrakt maleri , eller et menneske.


Mange abstrakte malerier har faktisk også et hint av et motiv i seg. Jeg kan også se, at selv om maleriet er abstrakt , så finder andre også mennesker i maleriet.

Vi genkender både os selv og andre. Gennem mine abstrakte former og farver får mine malerier af mennesker udtryk. Vi tilbyr alt fra abstrakte , fargerike, sorthvite oljemalerier til malerier i flere deler og i forskjellige størrelser. Oljemaleriene håndmales og dette gjør at hvert eneste maleri blir helt unikt.


Her på siden vil du kunne opleve et bredt udvalg af abstrakte malerier. Mange størrelser: små, mellem og store størrelser og først og fremmest malerier i god professionel kvalitet. Kvalitet, som sikrer dig, at maleriet holder mange år frem.


Kunst i flotte og smukke farver. Rigtig god fornøjelse. Mal et maleri på minutter. Se våre produkter her. Både materialene og teknikken kan variere.


Mange regner malerkunsten som den viktigste kunstformen, og bruker ofte ordet kunst i betydninga malerkunst. Her finder du billeder til væggen, abstrakt kunst, akvareller til den rigtige pris og med hurtig levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg