torsdag 29. januar 2015

Bildevegg interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Trenger du tips til hvordan du kan lage din bildevegg , kan du bla gjennom våre inspirasjonsrom og interiørstiler.


For eksempel kan du kjøpe en bildekollasj til et kjøkken med fine fotografier for en mer moderne stil, eller en stilren bildevegg til stuen med minimalistiske illustrasjoner som passer perfekt til et skandinavisk interiør. For hver bildevegg kan du også tilpasse motivene og velge størrelse, ramme, passepartout og annet tilbehør for å.

Bildevegg – inspirasjon og tips! Her finner du inspirasjon og tips for en vellykket bildevegg ! Våre ferdige pakker er satt sammen for deg som vil ha et vakkert konsept med bilder som på forskjellige måter tilfører noe ekstra når de kombineres. Alt er lov når det gjelder å henge opp bilder.


INSPIRASJON – INTERIØR TIL STUEN. Finn inspirasjon og interiørtips til hvordan du kan fylle de store veggene i stuen med bilder og veggdekorasjoner. Stuen er ofte det største rommet i hjemmet, og de romslige veggene er perfekte for å skape en effektfull bildevegg. Det er utallige måter og lage en bildevegg på, både når det gjelder oppsett og innhold.


En bildevegg kan være så mangt, og det finnes ingen fasit på hva som er riktig eller galt.

For alt er riktig, så lenge DU liker den selv. En bildevegg av fotografier og plakater er en fin måte å sette et personlig preg på hjemmet ditt. Postere og plakater er i vinden som aldri før og brukes ofte som hovedelementer på veggen.


Men hvordan kan man sette sammen bilder, plakater og annen veggpryd uten at det blir rotete? Her kan du lese noen tips før du slår spikerslagene i veggen. Jeg har fått meg ny bildevegg ! Og jeg er så sjukt fornøyd! De har så mye fint til en fin pris! Denne gangen fjernet jeg alle de gamle posterne, og valgte å gå for en litt med minimalistisk vri som ikke tar for mye fokus bak sofaen.


Våre plakater er trykket med blekk av topp kvalitet på vakkert 240g høykvalitetspapir med matt finish. Resultatet er imponerende plakater med topp kvalitet. Her har tv`n blitt gjemt litt bort innimellom alle bildene. Det er en fin måte å gjøre det på, da tv`n i seg selv ikke er så pen.


En fargerik bildevegg er et spennende blikkfang i ethvert rom. Hvis noen av bildene matcher, er det bare flott om andre bryter med hovedfargene – det gjør veggen mer levende. Få herlige ideer rett i innboksen og meld deg på vårt nyhetsbrev!


Print, Mysterious Lady, 5kr (inkl. frakt), Canstore. Har du lyst til å lage en fin bildevegg ?

En nyhet Ikea har kommet med nå, er ferdig mal på hvordan du kan lage en slik vegg. Man kan selvfølgelig lage layouten selv også. Men for de som vil ha en rask løsning på det, kan kjøpe seg en mal. Dette bildet er hentet fra Ikea.


Litt kravstor der, altså. Etter en titt i rammenettbutikken til Japan Photo, bilderammer. Disse klikket jeg hjem og har nå svarte og hvite rammer i forskjellige størrelser som jeg skal i gang med å lage en bildevegg av. Men først må det litt planlegging til.


Nå har vi booket utenlandstur og det er så fantastisk deilig å ha noe å glede seg til. Spesielt som været er som det er akkurat nå… Tenk så heldige vi er som bor så bra at vi kan ha interiør som hobby, og vi kan til og med dra på ferie en uke laaangt hjemmefra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg