torsdag 22. januar 2015

Durance jul

Design din egen julegave med navn og bilder. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Finn de beste prisene på nettet.


Ingenting gir like mye julestemning som duften av nybakte pepperkaker. Det lukter jul ” pleier vi å si.

Dagene har blitt kortere og nettene lengre. Temperaturen kryper nedover, og julen nærmer seg med stormskritt. Her i det kalde nord har vi siden tidens morgen hatt et behov for kompensere mot mørketiden. Lysene er laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. Brennetid minutter.


Duftlys i lekkert frostet glass. Håndlagde duftlys, laget med høykvalitets voks og uten bly i enden av veken. La lyset brenne i minimum time, for å utnytte voksen best mulig og for å hindre at.

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. Lysene kommer i lekre glass med dekorativ etikett og basttau. I kollektionen hittar du bland annat Scented Bouquets och doftljus med braseffekt i dofterna Cinnamon- Orange och Beneath the Christmas Tree. Jul i Illums Bolighus. Produkterna levereras i vackra förpackningar.


Egenpleie - Sprekenhus. Julepynt til bord og fat. Varje dag i december blir till en mini julafton fram till jul. Instruksjoner for tilbakestilling av passord er sendt til din epostaddresse. Beklager, men vi kunne ikke finne denne brukeren.


Liten vakker sprayflaske , la duften av jul spre seg i rommet. Denne varianten er fin for de som ikke vil ha for sterke eller for søte dufter. Beste Priser Med Handlesmart!


Duftene er laget av dere egen parfymemaker i Grass, Provence. I husserien finnes husvask og oppvask. Husvask og Oppvask er basert på en base av naturlige ingredienser og er biologisk nedbrytbar.

Marikken, en koselig nisjebutikk på Sørlandet med unikt utvalg klær, interiør og spiselige fristelser. Vi har også nettbutikk. Klær til dame, skandinavisk design fra bla.


Denne regionen i Provence har en lang tradisjon med å bruke naturens råvarer, og å ta vare på miljøet. Naturliga ingredienser och miljöbevaring är företagets filisofi. Durance värnar om elagans, respekt och äkthet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg