torsdag 29. januar 2015

Løvsil på nedløp

De tåler godt både luftforurensning, solens UV-stråler, streng kulde og salt i kystområder. Løvsil på nedløp sort. Plastmo løvsil på nedløp grå. Kjøp online hos E-BYGGSTORE.


Dersom forholdende tilsier det, er det mulig å fortsette å ha nedløp koblet ned i bakken på denne måten.

Klikk for større bilde Logg inn for å se pris og lagerstatus. I dette tilfellet bør det installeres en trakt med løvsil nede på bakkenivå. Det naturlige valget: Betong eller tegl på ditt nye tak? Der hvor nedløp går ned i bakken på steder som er godt synlig, kan vanlig løvsil eller løvrist oppi takrenna anbefales av estetisk hensyn. Selvrensende løvsil til takrenne.


Enkelte steder på huset kan det også fremstå som mindre estetisk for noen sammenlignet med en vanlig løvsil over nedløpet der oppe som er usynlig fra bakkenivå.

Laget i værbestandig HD-polyeten. Her ser du en interaktiv presentasjon av hvordan våre produkter innen takrenner i stål! Utvalget er stort og mulighetene er mange! Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


LØVSIL PÅ NEDLØP SORT Byggmakker 4. Alltid stort utvalg og god service. Utkast nedløp Øubehandlet. Hvit, 125mm , UTGÅENDE, Art. Monteres i tappstykket, for å forhindre at løv og blader renner ned i nedløpet. Nedløpsklam- mer med stift.


Muffe for løvsil og rensetrakt. SLS, for byggninger med sokkel. Velg butikk for lagerstatus. Forsterkede nedløpsrør finnes i følgende farger.

Hvilke dimensjoner du trenger på takrenner og nedløp avgjøres av takets totaloverflate. For en vanlig villa er det som regel dimensjonene 1mm (takrenner) og mm ( nedløp ) som gjelder. Når du skal kappe renner og nedløp anvender du en håndsag med metallblad. Vi har eget miljøvennlig og topp moderne lakkanlegg.


Snoren angir høyden på krokene. Ikke montér rennen lavere enn at bordtakbeslaget vil nå ned i rennen. Sjekk lokale forhold.


Du starter med å feste takbordet, deretter rennekrokene på takrennen med ulik høyde. Det skal være et mellomrom på m mellom hver krok. Bøy kantene ned med en tang samt flikene på kummen.


Hvis det er forskjellig størrelse på taktflatene på en bygning skal man dimensjonere ut i fra den største flaten. Antall takrennekroker og nedløpsrør Takrennekrokene bør monteres med 6mm mellomrom. Leveres med års garanti.


Dette gjør at Grøvikrenna kan løse de fleste utfordringene man kan finne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg