fredag 23. januar 2015

Selvklebende krittavle

Selvklebende krittavle

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bredt utvalg av tavler, kjøp krittavle hos AJ Produkter. Kritt selges separat. Svart, selvklebende krittavle A4. Passer tavlekritt og krittpenner som finnes i vårt sortiment.


Rengjøres enkelt med fuktig klut eller tavlerøtker for whiteboard. Kan klippes til ønsket størrelse eller form og fester på de fleste slette underlag. Tapet og malte flater kan skades om folien dras av. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Lerret på nett.


Så fant jeg denne - tapet til å sette rett på veggen. Bli den første som vurderer dette produktet. Sort, selvklebende tavle på rull i størrelse 45x200cm.


Prøv vår selvklebende tavle folie til vanlig tavlekritt. Eller hva med en tavle på skapet eller sengegavlen, der barna kan lage kreative tegninger. Monteres lett på få minutter. Selvheftende krittavle med ukeplan Ha kontroll over alle ukens gjøremål - hjemme eller på jobb. Kun for innendørs bruk.


Passer for alle vanlige kritt (ikke flytende kritt). Selvklebende folie for montering på vegg som gir effekten av krittavle. Et sett med kritt medfølger. Kan festes rett på vegg eller rammes inn. Krever glatt underlag.


Selvklebende krittavle

La barna få ut sin kreativitet eller lag en praktisk oppgaveliste. M folie er en selvklebende blank vinyl, og er perfekt når budskapet ditt skal stå permanent. Trykket er som et klistremerke. Her finner du morsomme og stilfulle magnettavler og krittavler, perfekte inne på barnerommet. Vi har massevis av modeller og fasonger, alle rimelige i pris!


Vi kan bekle alle typer flater med ditt budskap. Med foliedekor er det kun fantasien som bestemmer. Noen populære bruksområder er foliedekor bruk som bildekor, helfoliering av kjøretøy, bilreklame på firmabil, vindusdekor, interiørdekor, selvklebende tapet og folie på reklameskilt.


Selvklebende krittavle

Mange ulike oppslagstavler, magnettavler og korktavler. Oppslagstavle med oppbevaringsmuligheter. Velg en ferdig kombinasjon av oppslagstavle eller sett sammen din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg