fredag 9. juni 2017

Selvvannende blomsterkasser plantasjen

Gode priser på Potter og blomsterkasser hos Bygghjemme. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden. Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i Norge, Sverige og Finland fortsetter vi å jobbe for målet vårt: å berike folks liv med planter.


Merk: Balkongkassene kan ikke henge på rekkverk, de må stå på fast overflate. Med våre selvvannende plantekasser i aluminium får du både i pose og sekk!

Med Emperi plantekasser behøver du bare vanne fire til fem ganger per sommer for at dine plantekasser skal få en vakker blomsterprakt! Emperi selvvannende blomsterkasser gir deg de vakreste blomster-arrangementene og en behagelig sommer. Tradisjonell balkongkasse i smijern fra. Selvvannende blomsterkasser for nedgraving, ev.


Til planting i krukker og verandakasser anbefaler vi å bruke krukkejord. Jeg har løpende samarbeide med den norske nettbutikken Hageglede, og de har et flott utvalg av selvvannende løsninger både kasser til å grave ned i bakken, og tanker du setter i krukker og blomsterkasser. I går gravde jeg ned selvvanningskasser på kirkegården, og i dag satt jeg en vanntank i en krukke.

Glimrende som urtekasse, men utmerket også til blomsterbe gravsteder, terrasser og verandaer - se bilder med eksempel på treomramming. Vi kan tilby et rikelig utvalg av balkongkasser tilpasset ethvert behov. Balconera Cottage: Alt-i-ett-settFra balkongdrøm til realitet.


Vanningsmagasinet tar ca liter vann. Pris inntil videre redusert fra 6til 4kroner inkl. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke leverer treomrammingen - denne er ment som eksempel på hva man relativt lett kan lage selv). Clas gir års garanti.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Hagearbeid eller avkobling?


Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Med selvvannende potter trenger du ikke være redd for at dine krydderplanter og blomster skal tørke ut hvis du reiser bort eller bare glemmer å vanne dem. En sinnrik konstruksjon gir jevn vanntilførsel i lang ti og det eneste du må gjøre, er å fylle på vannbeholderen nå og da.


Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene! Dette bildet kommer fra Onelittleproject.

Vi har utviklet og produserer flere typer plantekasser, bla. Vårt hovedprodukt er en plantekasse for nedfelling. Den selvvannende urtepotten, er et veldig funksjonelt verktøy for at urtene dine skal holde seg friske og sterke over lenger tid. Det lille hullet på sIden gjør det enkelt å fylle vann, og vannet blir absorbert opp i lapper på innsiden av potten, derfor trenger man ikke å være bekymret for overvanning. Vi viser deg hvordan du lager dem.


Plantekasser på hjul med espalier gir le på terrassen. Det betyr at blomsterkassene er i stand til å kvitte seg med overflødig vann. Blomsterkasser fra Blomsterkasseriet blir levert med dreneringshull.


Velkommen til plukkselv. Lynrask levering - bestill før kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg