fredag 30. juni 2017

Trappegrind ikea

Kjøp trappegrind hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Tenker du på sikkerhet i hjemmet? Ta en titt på utvalget vårt på IKEA. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små.

Se alle IKEA Family-tilbud. Her finner du en oversikt over alle tilbudene våre. Book en interiørdesigner. Få hjelp av en interiørdesigner på nett eller varehus.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider. En sikkerhetsgrind kan brukes på flere ulike måter og finnes i mange ulike modeller. Felles for dem alle er at grinden har som formål å.

Med dobbeltgrepsåpning og låsemekanisme for ekstra sikkerhet. Grinden har lås både oppe og nede for ekstra sikkerhet. Monteres i døråpning, gang eller trapp. Veldig dårlig bruksanvisning!


Og jeg har skrudd sammen mye i mitt liv. Når jeg endelig fikk den sammen, fungerer den greit. I hjem med små barn og trapper, bør trappen sikres med trappegrind slik at ikke barnet får klatret i trappen. Risiko for skade dersom barnet faller i en trapp er stor. En trappegrind er en enkel måte å unngå ulykker.


Sammenlign pris med oss! Fri passasje når grinden står åpen - ingen. Sikre trappen og unngå ulykker.


Er det noen her som har erfaring med trappegrind fra IKEA ? Positiv, negativ eller hva som helst. Prisen er jo forlokkende lav. Ikea advarer sine kunder mot å bruke de populære barnegrindene Patrull Klämma eller Patrull Smidig på toppen av trapper.


Troll har høye kvalitetskrav, og hvert steg kontrolleres fra tømmeret kommer til fabrikken til det ferdige produktet forlater fabrikken.

Tre barn skal ha skadet seg etter å ha ramlet ned trappen. Veggmontert barnegrind som monteres i dørkarmer med fire beslag (følger med). Heldigvis finnes det en rekke sikkerhetsgrinder på markedet, som egner seg ypperlig til akkurat dette.


Med for eksempel en trappegrind foran trappa, en peisgrind foran peisen eller en romdeler som kan flyttes ved behov, kan du føle deg trygg på at barnet ikke utforsker skumle og farlige områder. Her har vi trappegrind oppe som er ok, men nå leter vi desperat etter en vi kan sette nede. Før jeg leste her nå ante jeg ikke at det fantes. Ville ihvertfall ikke valgt ikea.


Vi hadde det, og vår falt ned trappa. Leste rett etterpå at de var trukket tilbake, pga nettopp det. Norges største barneutstyrskjede med over butikker.


Se vårt utvalg av dekorvarer som blomsterpotter, pled pynteputer, gulvtepper og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg