onsdag 14. juni 2017

Netting felleskjøpet

Netting med firkantet hull, egnet for bl. Maskestørrselen er på 25xmm. Tykkelsen på nettingen er mm. Det nye TopLine Plus Net ble utviklet på grunnlag av vår mangeårige erfaring med TitanNet sauenett, og er spesielt egnet til ulendt terreng.


Av galvanisert Ø mm trå belagt med PVC.

For gjerde, espalier, kompostbeholder etc. Småmasket netting i henhold til krav fra REN, brukes som beskyttelse mot angrep fra hakkespett på trestolper. NOR- NETTING GJERDEFABRIKK. Vi er leverandør til følgende: Montasjefirmaer, offentlige etater, entreprenører, barnehager, bedrifter, forsvaret og private.


Vi legger vekt på håndtverksmessig utførelse av våre produkter. Vi holder til på Alnabru i Oslo og leverer til hele landet. Hagearbeid eller avkobling?

Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og. Noen som har en formening om hva det vil koste å sette opp et netting gjerde i hagen ? Skal sette opp ca meter. Er dette noe som er greit å gjøre selv eller burde jeg tilkalle fag folk? Butikk og nettbutikk.


Passer alle typer elektrisk netting. Har også sett sånna hvalpegårder på felleskjøpet , men de er svindyre og små. Felleskjøpet nettbutikk – Gjerdemateriell. Jeg veit ikke hvor i landet du bør men jeg har en del netting stående som jeg har lagt ut for salg på finn,prisen ligger ca på halve av hva de tar i butikkene.


Dette plastbaserte lettvektsgjerdet er til tross for sin lave vekt solid og slitesterkt nok til å brukes hele året. BANDISOLATOR STK Med gjenger for bruk i tre. Vedlikeholdsfri netting for deg som vil bygge gjerder, espalierer, kompostbeholdere m. Galvanisert stamme kledd med grønn PVC-plast.


Handle enkelt på nett - hent i butikk. Jernia butikker og MEKK kjeden. Lindberg Norge - Redskaper i høy kvalitet, ngen knaster i skaftene!

Var på felleskjøpet og kjøpte netting , men de hadde kun 19x19mm. Skadedyrbutikken AS er norges største skadedyrbutikk på nett. Jeg bruker den vanlige netting fra felleskjøpet til de mindre fugler. Hos oss får du som kunde gratis support, råd og veiledning.


Vår netting er produsert ved europeiske stålverk, og er av høyeste kvalitet. Vi har også plastbelagt netting. Vi selger også flettverknetting og hagegjerdenetting. Disse kan du få i ulike høyder og galvaniserte eller plastbelagt mørkegrønn.


Vi gir rabatt ved større kjøp. FK PLANTEJORD LITER Kan brukes rett fra sekken eller blandes med annen type jord. Den egner seg godt for bruk i potter, balkongkasser, veksthus og til nyplanting.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Alt sveisearbeid er håndgjort og galvaniseringen er meget god.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg