fredag 2. juni 2017

Male møbler grå

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser.

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hvem har sagt man må male hele kommoden? Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den samme fremgangsmåten! Se her hvor fine kontraster det blir mellom treverket og den malte flaten! Vær nøye med forarbeidet, så blir resultatet alltid best.


Hvordan male møbler - stol.

I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Grått fungerer også bedre mot mørke møbler enn lyse eller mønstrede. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.


Hun mener det er lettere å. Mal derfor veggene i en nyanse. Ellers kan det også være veldig stilig å male et møbel eller to i f. Grått passer godt til naturtonene og de beige fargene som har preget norske interiører de siste årene, tilføyer Visdal. Et møbel som skal utsettes for mye slitasje bør males med en maling som er hard nok og egnet for møbler. Eller så er jo grått alltid safe, da, hvis du finner en fin.


Haraldseth anbefaler polyurethanforsterket maling, også kalt dør-list maling. Polyerethan er et bindemiddel i malingen som er hardere enn i vanlig akrylmaling. Når vi maler møbler ønsker vi at den skal flyte mer ut enn en veggmaling. Kjente merkevarer til gode priser.


Se inspirerende bilder av møbler og finn de rette produktene.

Når du har et miljø i grått og beige, vil en klatt med gult live opp. Jeg synes det er tull å male om hjemme hele tiden. En gulaktig gråhvit tone. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Finn nye møbler som passer deg og hjemmet ditt på IKEA.


En vase, lampe eller stol, for eksempel. Jeg hadde bestemt at jeg ønsket grått på den nye stuen så våre gammle bord. Jeg har så lyst til å male hele serien lys #128578; Mona. En basisfarge mange vil ha nå er grå , og den passer veldig godt til kjøkkenskapene. Eneste maleforhandler vi har her er Jernia.


Har du et gammelt kjøkken – hva med nettopp å male det i grått ? Dessuten kan møblene males , men da vil de jo ikke fremstå som. Jotun anbefaler imidlertid Lady Supreme Finish når du skal male møbler. Kalkmaling tåler varme godt og kan til og med brukes på peis.


Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel.


Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Og de skal helst males i lune, duse og trygge farger. Gjerne match døren med et møbel.


For å variere kan vi male en dør i en annen farge enn resten av rommet. Gjenbruk er det store nå og vi har blitt mer bevisst på å ta vare på tingene. Veldig mange finner møbler via Finn. Grå hus er en fin kontrast til fargede hus, og ikke vær redd for å velge en mørk nyanse.


Fargen blir lysere på fasaden enn på fargeprøven. Hvis du blåser i moten, og velger grått fordi du tenker nøytralt og trygt bør du være obs. Grått har nemlig mange ansikt, akkurat som andre farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg