tirsdag 20. juni 2017

Lekeservise barn

Servise og bestikk for barnas underholdning. Kjøp barneservise på IKEA. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Få varene levert hjem.

Oppmuntrer til rollelek, slik at barna utvikler sosiale ferdigheter ved å imitere voksne og skape sine egne roller. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Babblarnas lekeservise tåler oppvaskmaskin. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. I dette fargerike lekeserviset i porselen, får du seks kopper, seks asjetter og en kanne.


Velfylt lekeservise og tilbehør til en koselig matpause. Inneholder kopper, bestikk, kanner og tallerkener. Passer ikke til barn under tre år.

Lekeservise i blått og hvitt Royal design. Settet består av tallerkener, skåler, kopper, kniver, gafler, skjeer. Perfekt til sommerens lunsjer og teselskaper. Et lekeservise kan være en fin leke å dele opp i enkelpakker å ha i pakkekalenderen.


Vi falt spesielt for dette søte Barbapapa-serviset, som består av kopper med skål, kanne, fløtemugge og sukkerskål. Forhandler er Sprell. Såpebobler er en sikker slager hos barna , nærmest til enhver.


Få ting er så spennende for barn som å imitere voksne. La barna by inn til kaffe i sitt eget kjøkken, og hvorfor ikke la dem ta seg av handlingen selv i en egen lekebutikk. Med alt fra kjeler, plastfrukt og muffinsformer finner du på Lekmer. Forside - yesvileker. PÅ LAGER - Sendes normalt samme dag.


Kjøkkensett til barn Piratutstyr. Det er en perfekt anledning for deg som voksen til å lage rollespill med ditt barn. Samtlige deler er av plast og alt produseres i Sverige.


HAPE Handlevogn for barn , tre stk tilgjengelig Lokalt lager (sendes normalt samme dag) Ryddesalg!

Varen har blitt lagt til i din. Gammel porselen kanne til lekeservise for barn. Malt blomster-ranke og gulldekor.


Vi tilbyr et stort utvalg av barneleker fra kjente varemerker og levererer dem på 3-dager – Lekmer. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Her finner du barneserviser med fine barnemotiver i porselen.


Bestill for rask levering her! Vi har også tutekopper med håndtak. Mange barn liker realistiske leker best. De ser foreldrene sine stelle i hjemmet, lage mat og alt det andre som voksne holder på med.


Etterpå vil de gjøre det samme, men det er kanskje ikke så populært å plukke frem støvsugeren og bruke den som leke. Da finnes det alternativer. Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg