torsdag 1. juni 2017

Møbelringen rammer

Stort utvalg av Rammer. Fraktfritt over 3kr. I vårt galleri har vi et stort utvalg av foto, kunst, rammer og speil. Skap en personlig stil med flotte og silfulle bilder av høy kvalitet fra Møbelringen.


Møbelringen rammer

Rammer Hvis du ønsker å pryde veggen med minnerike øyeblikk eller familiebilder er det viktig å velge solide rammer i godt design som bidrar til å ramme inn bildene dine riktig. Tenk over hvilke farger du ønsker å fremheve i bildet når du velger materiale og farge på rammen. Vi tar forbehold om feil i priser, bilder og teknisk informasjon. Det kan forekomme at bilder av produkter avviker fra det faktiske produktet. Speil har en unik egenskap til å utvide romfølelsen og gi inntrykk av at rommet er større eller mer romslig.


Prøv selv med et stilfullt speil fra Møbelringen ! Ram inn de beste bildene dine og fyll en vegg med gode minner. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk med og uten ramme med speil i forskjellige former. For å få stilen til å henge sammen kan du bruke fargene i veggmotivene som utgangspunkt for resten av interiøret. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


Møbelringen rammer

En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Hos oss finner du små, store, runde, firkantede, smale og brede speil med rammer i flere ulike farger. Kort fortalt: vi har noe enhver smak. Klikk på hjertesymbolet ved et produkt for å legge det til i ønskelisten. Når du har fylt opp ønskelisten med varer kan du få listen tilsendt. Her finner du sengerammer i ulike design og materialer.


Rammemadrasser eller rammeseng er madrasser med ramme slik at du kan feste beina rett i ramma til madrassen, slik at du ikke trenger å bruke en separat seng. Sofaen er for mange midtpunktet i stuen. Finn riktig fasthet og størrelse. Hos JYSK finner du alltid et stort utvalg av billige rammemadrasser i ulike størrelser og fastheter (medium og ekstra fast). Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke.


Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best for motivet. Innvendige mål passepartout: B8xHcm. Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere. Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg