tirsdag 27. juni 2017

Originale filmplakater

Flot interiør som modeller af fly og biler. Lækre vintage plakater. Dekor til hjemmekinoen? Noen har norsk tittel trykket på. Spør om du vil se flere bilder.


Originale filmplakater

Berømte filmplakater af kunstnere som Bilal, Manara, Moebius og Tardi. Tintin og Modesty Blaise. Dirch Passer var med i et utal af de gamle danske filmklassikere.


De gamle biografplakater har et standardmål på 62x85cm, men kan godt variere en smule. I trykkeprosessen så var siste trinn i trykkeprosessen at plakaten ble foldet i en egen maskin. Ole har igennem år samlet Danmarks største samling af plakater og filmplakater , de fleste er originalplakater.


Ole har i mange år arbejdet med film, og filmproduktion, som biografdirektør o. De har nå etablert nettstedet filmplakater. For det andre er det ingen steder som selger originale filmplakater her hjemme. Her kan filmelskere kan kjøpe originale filmplakater. En god del steder selger dessverre i dag reproduksjoner, noe vi synes er en uting.


Køb, salg og bytte af originale danske biografplakater, filmplakater , reklameplakater, transportplakater, turistplakater m. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Jeg har en større samling af originale amerikanske filmplakater som jeg er begyndt at sælge ud af. Gå på opdagelse i det store udvalg og se, om du kan finde en plakat fra din yndlingsfilm. I kategorierne nedenfor har vi gjort det nemmere for dig at finde præcis de filmplakater du leder efter. Her sælges ORIGINALE filmplakater mm.


Originale filmplakater

Danske såvel som udenlandske. Du er velkommen til at, spørge efter. Elvis Presley - originale filmplakater 5kr. Plakatene er i veldig bra tilstand. Vild ung mand - denne er på lerret kr.


Har en del originale norske filmplakater liggende hjemme, av eldre årgang, men nå vil jeg selge unna samlingen. Det ser måske ikke ud af meget ved første øjekast - men tag ikke fejl. Du finder mere end 45. Klik på et billede og du videresendes automatisk ind til et slaraffenland af filmplakater - vi er overbeviste om, at du vil kunne lide hvad du finder. Filmplakaterne gemmer sig blot bag billederne ovenfor.


Krimi, spænding,eventyr,krig,western, kærlighed og lidt sex. Vi har også tusindvis af originale filmplakater i butikken. Det er fantastisk som de i de gode gamle dage med filmplakaterne prøvede at fange biografgængere med fantastiske farver og stemninger i tegningerne. Nogen gange kunne de næsten fortælle filmen, kun på plakaten.


Nasjonalbiblioteket har originale filmplakater fra ca. Disse filmplakatene ble laget av norske illustratører til utenlandske filmer, vist i Norge i denne perioden, og de ble trykket i Norge. Men det er også andre krav til filmplakatenes design, og det gjør at mange filmplakater ser helt like ut. Originale udenlandske biografplakater.


Originale filmplakater

Indrammet i sort alu ramme. Glasset på indvendig side kan trænge til at blive pudset. Kan afhentes på Østerbro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg