mandag 5. juni 2017

Plakater til klasserommet

Plakater av høy kvalitet. Kommer med garantert fornøyd garanti. Denne tavlen følges av 2personer på Pinteret. Se flere ideer om Skole, Klasserom og. Brosjyre om jegvilvite.

Undervisningmateriell. Vi har laget et forslag til undervisningsmateriell som kan brukes i et klasserom. Dette inspirerer til bruk av siden og inneholder oppgaver for barna. Her får du plakater som tar for seg ordklassene substantiv, verb, adjektiv, preposisjoner, adverb, pronomen, konjunksjoner og interjeksjoner.


Resirkuleringsplakater som matcher andre plakater jeg har laget til klasserommet. En fargerik versjon med regnbuebakgrunn og en mer nøytral grå. Inkludert er matavfall, restavfall, melk, glass og metall, plast, papir og pant.


Bokmål og nynorsk ligger i samme fil!

En av de kuleste funksjonene i Storyboard That er muligheten til å lage dine egne utskrivbare plakater. Med to plakatstørrelser, er himmelen grensen. Alle tilpassbare scener, dynamiske tegn, tekstfiler og mer kan brukes til å skape utrolige, iøynefallende bilder som gjør at klasserommet ditt eller studentprosjektene dine skiller seg ut. De fleste plakatene har humoristiske innslag, uten for mye formaning eller fokus på rett eller galt om språk og lesing. De formidler at språk er gøy, lesing er kult og at gode lesestrategier hjelper deg både til å lese og lære bedre.


Ikke bare til jul, men ellers også. Klasserommets vegger bør føles varme og livlige, men ikke overdekorerte. God adventstid i klasserommet ! Ly bilder og plakater fra Nysgjerrigper.


Last ned bilder og plakater fra Nysgjerrigper. Her finner du blant annet eksperiment- og metodeplakater, Planetsletta og en oversikt over trekkfuglenes reiseruter i pdf-format. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Skap en egen Safari hjemme! Vårt utvalg av alt fra den mektige afrikanske løven, til søte zebraer til utrolige elefanter. Ved å kombinere plakater av ville dyr med for eksempel våre botaniske plakater er det garantert at du får en morsom og eksotisk bildevegg.


De billige plakatene av ville dyr er et perfekt tillegg til et eventyrlystent hjem.

For barn med syke foreldre kan det at noen andre, trygge voksne tar seg tid til å være der for dem være avgjørende. Både for hvordan barndommen, og resten av livet blir. På nettsiden vår finner du filmer der ulike personer forteller om sin barndom, og ikke minst om de som var der for dem, da de trengte det mest. Målet er å bevisstgjøre elevgruppen på ansvarlig, positiv og trygg nettbruk og på den måten bidra til å bedre læringsmiljøet i klassen.


Bli med andre følgere. I første rad finner du settet laget for 1. Pynt opp med matematikkplakater! Du kan se plakatene på skjermen ved å klikke på dem, eller laste dem ned ved å høyre-klikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg