fredag 2. juni 2017

Dunkel jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Produkttype: Textures.

Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Kom-ihåg-lista () Min prenumeration (0) Business Areas. Lägg i kom-ihåg-listan. Matchar din färgkombination.


Kjølig og skandinavisk. I forbindelse med at den danske kjøkkenleverandøren Reform skulle oppgradere sine showrom, tok de kontakt med Jotun for å finne den perfekte passende fargen. En farge flere burde ta en titt på, for her beveger vi oss over i det elegante og tidløse.


Den er grålig blå, men samtidig lun.

Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Grønt er en farge vi assosierer med naturen, og en farge som oppleves som både beroligende, frisk og avslappende for oss mennesker. Jotun opp gjennom årene utviklet en lang rekke gode grønnfarger. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold. Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Til info er tilstøtende rom til gangen som er malt i dunkel , malt i hvit lin. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Jeg vet at dette er en kombinasjon dere ikke anbefaler, men pga store vindusflater og mye lys i rommene så fremstår Dunkel som varmere hjemme hos oss (altså ser det ut til at det gule i dunkel er mer fremtredende enn det grønne). Dette er en lys, frisk grønntone. Jotuns farger er utviklet spesielt for Jotuns produkter. Alle Jotun -produkter har en unik fargeresept for at ferdig blandet farge skal være korrekt.


Jotun garanterer derfor kun riktig farge-gjengivelse ved bruk av Jotun -produkter. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler. Vi ønsker deg lykke til.

Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full oversikt over de beste og vakreste fargekombinasjonene. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg