fredag 16. juni 2017

Karmlist

Karmlist

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi har det du trenger. Maxbo har alt av listverk. Valget av karmlister kan være med på å fremheve dette.


Karmlist

En riktig karmlist rammer inn og fremhever særpreget i husets dører og vinduer. Fotlist furu 12x0rund ubehandlet 4per lm Kjøp. Se vårt utvalg av over standardprofiler på listverk. Karmlist i hvitmalt furu.


I tillegg lager vi spesielle lister etter tegning eller prøver. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


En enkel og glatthøvlet karmlist som passer inn i mange ulike interiører. VYRK leverer malt eller beiset karmlist , i dine unike farger. Spar tid og penger, få et bedre resultat. Benytt gjerne S1A sokkellist i bunn for en fin overgang mellom dørlist og gulvlist.


En moderne tidløs karmlist med enkel slett profil. Tilhører listfamilie 6. Finnes ubehandlet, lakkert og malt i Bomull og Klassisk hvit. Kan også bestilles oljet eller malt i akkurat den fargen du ønsker. Husk at du kan skape det lille ekstra ved å velge riktig profil og dimensjon på karmlistene. Kombilister kan benyttes som både fot- og karmlist.


Karmlist

Lister med spor, fals og eller med en liten vinkel. Smygprofil med teleskopmekanisme. Vi bruker cookies for å forbedre opplevelsen din på hjemmesidene.


Når du bruker hjemmesiden godkjenner du dette. Riktig listverk kan bidra til å gi boligen helhet og personlighet,. Velg riktig karmlist. Listene fås fra helt enkler uten profil til lister med utpreget profil. Kværner lager også lister på bestilling.


Karmlist

Osp, Bjørk, Eik og Teak. Fotlisten skjuler og forskjønner overgangen mellom vegg og gulv. Avhengig av rommet forøvrig kan man velge samme farge på gulvlist, karmlist og taklist. Q-tools hammer med stålskaft 4gram.


Kommer i en mengde forskjellige profiler og størrelser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg