fredag 9. juni 2017

Lyspære med skumringssensor

Lyspære med skumringssensor

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Lyslenker og lysslynger på nettet! Skift ut den vanlige lyspæren din med en som har skumringsrelé.


Sensorpæren tennes og slukkes av seg selv etter lyset i omgivelsene. Smart for deg og enkelt å fikse, armaturen kan bli sittende og du trenger ikke hjelp fra en elektriker. Klikk deg fram til det som passer deg best. Pæren tilsvarer W glødepære.


LED pære med innebygget skumringssensor. Perfekt utenfor sommerhytta og garasjeoppkjørselen! Skumringssensoren sitter i selve glasset og risikerer ikke å bli blokkert av eventuell armatur. Innebygget skumringssensor.


Tenner automatisk under lux. Utstrålingsvinkel: 2grader. Elektroimportøren har det du trenger av lyspærer ! Hva skal vi med pærer med fargeveksling? LED-lampe med høyttaler. I dag trenger du ikke å bestemme deg for det ene eller det andre.


Du kan både få skumringsbelysning og lyssterkt arbeidslys. Dette er mulig med smarte lyskilder. Med disse kan du veksle mellom varmhvitt, dagslys og multifarget lys. Mange av de smarte pærene er til og med kompatible med flere Smarte hjem-sortimenter som finnes på markedet. Det er bare å sette pæren i valgfri armatur og bestemme hvilket lysskinn du vil ha.


LED nattlys med skumringssensor , 4W. Nattlys i LED med skumringsensor, som slår på lyset når det mørkner. Kun for innendørs bruk. Vil du beholde de lampene du allerede har finnes det to alternativer.


Disse finnes i flere varianter og prisnivåer. Vi har sett sparepærer med sensor til 2kroner for en watts utgave hos Lampetorget og en pakke med tre stykker på watt til 199. Med tilkobling for kabeltverrsnitt 75–mm2. Justerbar mellom og 3lux. Hva kan du gjøre selv på det elektriske anlegget?


Lyspære med skumringssensor

Har ikke bevegelsessensor. Sammenlign tilbud på Lyspære med sensor i kategorien Lyspærer fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar penger på ditt kjøp av Lyspærer ved hjelp. Forkortelsen står for Light Emitting Diodes og pærene inneholder en eller flere dioder som lyser. Pærer med sensor som tænder selv. Derfor er det meget nemt at sætte en LED Pære med bevægelsessensor i din nuværende lampe og få lys som tænder selv.


Tip: Lad os antage, at du først og fremmest vil afskrække indbrudstyve med det uventede lys. Så skal du sikre dig, at området lige under også er dækket. Det gør du med en såkaldt krybesikring. Den forhindrer nemlig, at man kan gå uden om dækningsområdet. Det muliggøres med en speciel linse eller med en ekstra sensor.


Lyspære med skumringssensor

Designet for å passe inn i den tradisjonelle norske hytta. På badet, i stua eller i gangen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg