mandag 26. juni 2017

Lundebybunad belte

Lundebybunad belte

Kjøp belter i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Da jeg lagde min første lundebybunad valgte jeg å starte med lua.


Denne er det desverre mange som ikke bruker, inkludert meg selv, så jeg brukte den til å øve meg på. Av utstyr til broderingen vil man komme til å trenge en spiss og en butt nål, butt broderisaks, skredderkritt eller blyant og en sprettekniv. Lundebybunaden har oksidert bunadsølv som består av vakre søljer, mansjettknappar og sølvbelte. Her finn du det komplette utvalet. Drakten er spesielt populær i Oppland og Solør-Odal.


Det brukes ei halssølje sammen med ei. Fra kunstneren Alf Lundeby. Den ble rask populær og ble satt i produksjon. Den har ingen historisk tilknytning, men blir sett på som et alternativ til en festkjole.


I tillegg kommer bunadsølv (også det som skal monteres på bunaden), sko, eventuelt ytterplagg og annet tilbehør. Hvis du har den hvite bunaden, kan du bruke lyst og forgylt sølv. Vi gjør det meste på bunaden før den sendes ut.


Lue og veske er helt ferdig, livet er delmontert og skal monteres sammen. Bestill ferdigmontert belte til Lundebydrakten, hvit, blå eller sort, Skarnes, Sør Odal, Nord Odal, Kongsvinger, Eidskog, Solør, Grue, Åsnes, Elverum, Årnes. Lundebybunad Bhar ei bølgjande bord med tilknytte blomster nede på stakken og mindre blomstermotiv oppover. Livet er i same stoff som stakken, med broderi som også går igjen på lue og veske. Skjorte og sølv kommer i tillegg.


Inkludert i prisen: Stakk og liv i klede ull, veske og lue. Alle ullstoffer er levert av Gudbrandsdalen Uldvarefabrik. Lundebybunad dame Lundebydrakten var opprinnelig en gave fra kunstneren Alf Lundeby, til en venninne på ca.


Vi leverer komplett belte til alle bunader i Norge. Levering hele landet. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. Lundebydrakt eller lundebybunad er en folkedrakt komponert av kunstmaleren Alf Lundeby fra gården Lundeby på Braskereidfoss i Våler i Solør. Embla bunader leverer de vakreste damebunadene i Norge, fra Rogalandsbunad på Vestlandet til Beltestakk på Østlandet og Nordlandsbunad i Nord-Norge.


Sølv bestikk og krus. EIK BARN For prinser. Søljer, halssøljer, mansjettknapper, veskelås, belte , beltespenner, skinn-list, skospenner, ring, øredobber.


Komplett Lundebydrakt med bomullskjorte, veske og hodeplagg. Skreddersydd til din figur. Vi arbeider hardt for å ha en del ferdigbrodert stoff. Annonsen Lundebybunad er arkivert Annonsen har utløpt og er nå arkivert. Det rette bunadsølvet med livstidsgaranti.


Lundebybunad belte

Lundeby bunad med skjorte og sølv (ikke belte ) str lite brukt. Vi i Festdrakter tar Kundeservice på alvor. Det betyr at du kan kontakte oss med alle mulige forespørseler angående våre produkter. Siden det er forskjell på stølene, ville jeg ikke brukt det samme på begge.


Men, jeg har selv Lundebybunad med belte og vurderer å slutte å bruke beltet for jeg synes faktisk at den er finest uten. Så jeg ville gjort som foreslått over her, kjøpt belte kun til Nordmørsbunaden og droppet beltet til Lundebyen. Selv om noen velger bunad etter utseende, er vår erfaring at de fleste vil ha en bunad som de selv har geografisk.


Lundebybunad belte

Norges største presentasjon av bunader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg