torsdag 29. juni 2017

Hammershøi lysestake

Hammershøi lysestake

Hva skjuler seg bak trenden? Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Hammershøi lysestake

Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Alle lysestakene har de. Lysestaken har de karakteristiske og historisk. Vanlig pris: kr 1700. Special Price kr 1515.


Sett aldri staken på et brennbart underlag. For å unngå brannfare er det viktig at lyset står rett i lysestaken. Bruk gjerne lysmansjetter for et bra grep.


Hammershøi lysestake

Ved siden av lysestaker og telysholdere finner man også serviser, vaser, salt og pepperbøsser og annet. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Les tester og omtaler før du kjøper. Denne nettsiden bruker cookies for å forbedre brukervennligheten.


Den bærer med seg de karakteristiske rillene som allerede har funnet fram til mange designelskers hjem i hele Norden. Hammershøi er en serie der produktene lett lar seg kombinere. La kalenderlyset ditt stå stødig og trygt i denne stilige lysestaken.


Passer til lys som har diameter cm. Juleskålen med stett kan brukes til småkaker, snacks, frukt og konfekt – hele desember igjennom. De ulike størrelsene gir et livlig uttrykk. Vi tilbyr rask levering, sikker betaling og 3dager angrerett.


Den elegante lille Kähler lysestaken, har en uhøytidelig og stilren look. Tilføy til gaveliste. Designer: Hans-Christian Bauer. Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister.


Hammershøi lysestake

Den herlige grønne fargen har inspirasjon fra naturens stemningsfulle flora. Få rabatt på hele handlekurven din i dag! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få. Varen er midlertidig utsolgt.


Gi meg beskjed Detaljer. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg