torsdag 15. juni 2017

Bygge skap inn i vegg

Skapene fås i ulike stiler, så du garantert finner et som passer inn hos deg. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter!


Sjekk ut den nye katalogen her.

Effektiviser ditt kontor med riktig oppbevaring. Vi hjelper deg å finne riktig løsning. Har et 360cm bredt område som er trukket inn 60cm i forhold til øvrig vegg og tenkte å bygge skap og hyller selv. Tegner i sketchup men ble litt usikker på hvilke materialer jeg skal bruke som stamme for å få dette til å gå opp med dører og øvrige fronter. Tilpass skapet til rommet.


Noe av det beste ved å bygge garderobeskapet selv, er selvfølgelig at du får et skap som passer perfekt til rommet det skal stå i. Men det krever også at du arbeider på rommets premisser. Det gjelder særlig for gulvet som kanskje ikke er helt rett.

Når det gjelder ditt punkt over speilet mellom skapene så hadde jeg helt klart ville lage et falskt tak slik at det flukter med toppen av skapene. Legge kant og list sammenhengende i framkant av skap og falsk tak. Interiørarkitekten kom på ideen å bygge en dusjalkove inn i et stort skap i gangen, på andre siden av veggen.


Glassdøren inn til dusjen er der døren inn til det lille toalettrommet var tidligere. Denne løsningen gjorde badet mye større. Bygget inn bokhyller fra Ikea. I dag selges mange senger med.


Dette er enklere og mer budsjettvennlig enn å for eksempel bygge sengen inn i veggen , sier Amlie. Vi hadde aldri tenkt på å sette inn enda en vegg. Ved å trekke sengen ut fra veggen og bygge den nye veggen , forsvant noe av gulvarealet foran sengen. Du kan ikke kjøpe et ferdig skap som passer inn mot en skråvegg.


Det skal måles opp og spesialproduseres til rommet, og det er dyrt hvis du skal ha en snekkertil å gjøre jobben. Men du kan selvfølgelig bygge et skap selv, og det er faktisk ikke så vanskelig som det kanskje høres ut som. Skal ta ned kledningen på veggen og bytte den ut, så jeg lurer på om noen har noen ideer, eller eksempler på en måte å innfelle TVen i veggen på, evt skjule den når den ikke er i bruk.


Helst noe som er fleksibelt mtp eventuelle oppdateringer av TVen. Det er bare en av fordelene med et hjemmelaget skap.

Et hjemmelaget skap passer perfekt. Det krever dog litt ekstra arbeid å bygge en skyvedør inn i en skillevegg. Døren må sitte nøyaktig, og veggen som omkranser døren må forsterkes slik at døren har noe å henge i. Et annet triks er å bygge skilleveggen ved hjelp av et stålskjelett i stedet for med tradisjonelle trelekter – de er sterke, like og helt rette hver gang. Kjøp Skap hos Trademax. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Mengder av oppbevaringsløsninger. Handle raskt og enkelt på Ellos. Du kan feste skapene i horisontale spikerslag som er lagt inn i veggen på forhån eller merke ut hvor de vertikale stenderne i veggen er. Forbor i skapet slik at du treffer disse med skruene. Hvis du ikke treffer stenderne, bruk skruer tilpasset veggens materialer.


Vær nøye med at skapet er i lodd før du skrur det fast i veggen. Rommet går langs en vegg som er vegg - i-vegg med noe man kan kanskje kalle et loft. Lage mitt egent skap inn i veggen. Har du liten gulvplass til oppbevaring, kan du bruke veggen rundt spiseplassen til å henge opp skap. Bygg skap rundt spiseplassen.


Det er praktisk for å oppbevare servise, bøker, kanner og kopper, samtidig som du skaper er veldig fin ramme rundt spiseplassen. Understrek plassen med en fin farge på veggene inni rammen! Skapet har låsbar dør og er for innfelling i vegg eller for utenopliggende montering. Skapet monteres vannrett, i riktig dybde og med den bredeste frontrammen ned for tetthetstesting ned.


Skapet festes med medfølgende skruer i stenderverk. Husk å benytte vedlagt nylon pakning for å oppnå tetthet. Alternativt kan man kle inn veggen med dobbelt sett med plater, dersom man ønsker større fleksibilitet hvor man kan henge opp ting: F eks to lag med sponplater, ett lag sponplate pluss gipsplate eller falspanel pluss sponplate, skriver de, og utdyper: Dobbelt lag anbefales, da dette gir en mer stabil vegg og bedre feste for å henge opp ting. Grunnen til at teglsteinspiper er en større utfordring enn elementpiper, er at de har høyere varmeledningsevne.


Nye hyller likt som det gamle som var der fra før. Detaljer av innredningen. Før de fikk nye bokhyller på veggen Bokhyller på veggen i stua.


Tv-benk, spesial laget til å passe inn i hjørne uten å ta for mye plass. Du ser på fig 3i denne at du trenger ikke bygge ut hele sida, bare en vange som går over i den nye veggen. Det fikser du med mørtel og teglstein (kløvd i to på lengderetningen bør holde) eller Leca, Siporex, brannmurplater som kappes til og limes til pipa med flislim.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg