mandag 9. november 2015

Interiørtips funkis

Camillas beste interiørtips -Vil du følge trender, så gjør det i det små: Vaser, puter og småting kan lett byttes ut. Det du legger mer penger i, som møbler, bør overleve trendene. Investerer du i klassiske møbler, kan de gjerne selges senere også.


Ser at det er mange her som kaller hus for funkis ( meg inkl ) , men vet vi alle egentlig hva som definerer et funkis hus? Kjøper du brukte designklassikere, kan du til og med få like mye igjen når du selger dem. Her er linken til. Gjerne litt interiørtips o. Er det noen som har funnet noen stilige hus de gjerne vil klippe og lime inn her setter jeg stor pris på det. Funkisstilen er nå kanskje mer populær enn noen gang, og en stor inspirasjonskilde for arkitekter og designere.


På toppen av en kolle med fantastisk utsikt ligger denne private perlen tegnet av arkitekt Lars Lantto. Familien ønsket seg en moderne bolig med et varmt, naturlig. Med god hjelp fra en interiørarkitekt fikk de akkurat den stilen de ønsket seg. Men det var både tungt og vanskelig å vite hvordan man skulle lage gjennomført funkis. Funksjonalismen - less is more.


Praktisk, enkelt og sofistikert. Dette er stikkord for funksjonalismen som stilperiode. Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing?


Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart. Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg. I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Utrolig nok inneholder det.


Interiørtips funkis

MODERNE ARKITEKTUR – Disse hyttene er forholdsvis små og rimelige – de varierer i størrelse fra ca. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. Alle har en moderne arkitektur, og de er veldig arealeffektive og funksjonelle. Besøk vår nettbutikk idag!


Ta deg en tur ut i vårlufta og forsøk å se inngangspartiet med et friskt blikk. Hvordan står det til med inngangspartiet i boligen din? Dette var en skikkelig vanskelig kategori. I dag deler vi masse gode tips og inspirasjon fra Norges fire flotteste funkis profiler.


Interiørtips funkis

Du verden så mange flotte funkisprofiler det finnes i Norge. Etter nøye gjennomgang av tusenvis av bilder, har vi endelig kommet frem til våre funkis finalister i Gullfjæren Interiør Awards. Funkis og barokk I de store, luftige stuene med det flotte lysinnfallet ønsket han å skape variasjon i atmosfæren. Interiørarkitekt Åse Imset foreslo tapeter: Den ene mørk og mer intim.


Den andre maksimalt lys og luftig. Berits interiørtips – Den viktigste ingrediensen i et hjem er god atmosfære, så spill musikk og bak en pai. Hjemmebakst lukter omsorg og kos. Sett fram bilder og gjenstander som gir deg gode minner, ikke la sølvtøyet ligge i skapet. Plukk inn blomster, greiner og lyng fra hage eller skog.


Vi hjelper deg med å realisere hus og hytte drømmen din. Moderne hus og hytter tilpasset etter dine ønsker! Her har boligene ofte et mer moderne uttrykk som passer godt med den funkisinspirerte stilen.


De som for eksempel skal ha et anneks på fjellhytta eller bor i en eldre enebolig, velger nesten utelukkende tradisjonelt, sier Vige. Mangler du inspirasjon til å dekorere? Funkis er mest populært i byene – Funkismodellene er helt klart mest populære i byen og bynære strøk. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. Da bør du sjekke ut disse bloggene.


Interiørtips funkis

SIDE2): Blogging blir bare større og større i Norge, og er det en. ALS-syke Rolf er sårbar for endringer i hjemmesykepleien: – Vi har ikke råd til å miste noen av pleierne. Sunndal fjell er hytta for deg som vil slå til med funkis på fjellet!


I rom1finner du siste nytt om trendene akkurat nå, tips til fornyelse og enkelt gjør- det- selv stoff.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg